Jump to content
 • Registracija

Uporabniki

Naj vsebina

Showing content with the highest reputation since 28. 09. 2021 na vseh področjih

 1. Velikani nikoli ne umrejo in živijo večno. Tudi ti Malnar boš ostal med nami, kot pomemben član foruma, odličen strokovnjak za Tomose in še kaj! Spoznala sva se naključno, ne vedoč, da sva oba člana Starodobnika. Od takrat dalje sva se pogosto družila, hvaležen sem ti za nasvete, ideje, dobro voljo. Takrat ko je forum izgubil Motorčkega je izgubil veliko, tvoj odhod bo pustil ogromno praznino, ki jo ne bo mogoče zapolniti. Forum ne bo več tak, kot je bil. Žal! Generacijo moja - Vesel sem, da sem te lahko spoznal. Prepričan sem, da se nekje tam gori vozi Motorčki in te pričakuje. Nekoč se ponovno srečamo!!!!!! Sožalje domačim in vsem, ki ste ga imeli radi!
  3 points
 2. Glede na navedeno ni videti nobene večje ovire. Ko kupuješ osnovo se ti splača nameniti kakšnega stotaka več in kupiti tisti model, ki ti je zares všeč in po možnosti v čim boljšem stanju, saj bo za v osnovi nekoliko cenejši drugi model, ki ti morda ni tako všeč strošek obnove praktično enak. Strošek obnove ni enkraten strošek ampak se plačuje po posameznih fazah, podobno kot nakup na obroke, zato mogoče tudi ni prevelik finančni zalogaj, odvisno od posameznika. Če na koncu sešteješ vse stroške, česar ne naredijo vsi, je seštevek stroškov poleg nakupa osnove, lastnega dela in prevozov za približno dve povprečni slovenski neto plači.
  1 point
 3. No, končno sem uraden lastnik tegale motorja... Je policjiski model, zato me je elektrika malo zajebavala, ker je drugačna, ampak motor dela. Naj omenim še to, da je bil prejšnji lastnik moj nono in je motor po dolgem času nazaj doma.
  1 point
 4. Dragi Prijatelj Božo. Vem, kam si šel in vem, da se bova nekoč zopet družila. Najin planiran obisk pri Zmagu v Podcerkvi bom pa sam opravil! Globoko sožalje pa izrekam tvoji družini, ki si jo tako neizmerno ljubil.
  1 point
 5. Pozdravljeni "Kolegi" prečitajte si, kdaj pripada popust pri zavarovanju starodobnika, pa boste videli da temu ni tako. Ne se čuditi, ko nam bodo tak popust ukinili. Potem bo pa ................ S takim početjem tudi oškodujete društva, delujejo v cilju ohranjanja tehnične kulturne dediščine (ne plačate članarine, nimate veljavnega certifikata za starodobnika...). Iskati izključno korist iz starodobništva ni prava odločitev. Energijo porabite raje za kaj bolj pametnega in koristnega. L.p. Ivo.
  -1 points
This leaderboard is set to Ljubljana/GMT+02:00
×
×
 • Create New...