Jump to content
 • Registracija

Uporabniki

Naj vsebina

Showing content with the highest reputation on 25. 11. 2021 na vseh področjih

 1. Hvala ko mi delaš reklamo, ampak ni lepo, da objavljaš osebne podatke. Dobro veš, da je to kaznivo. Ker si rekel da ti nič ne morem preko sodišča, se bova pač pogovorila na štiri oči. Lep pozdrav do videnja
  -1 points
 2. Sem se zmotil in 2x objavil. Pa saj tukaj ni aktivnih moderatorjev. In če si jezen na meneker sem povedal, da si copy/paste oldtimer poznavalec iz interneta, ni treba, da si šel na osebni nivo. Bova pač drugače komunicirala. Žal je Slo.premajhna za ilegalo. In ko boš s strahom šel na naslednjo old prireditev, ti jaz res nisem kriv, ampak si si sam kriv.
  -1 points
 3. Pa ne mi zdaj odgovarjat, da so to grožnje, ker niso. Mešaš hobi in osebne stvari, ker se spuščaš na osebni nivo. Enostavno ne razumeš, da je nekaj hobi, drugo pa so osebni podatki. A boš tudi ti odgovarjal, če mi bodo jutri ukradli avto, ker si jim sporočil osebne podatke? Samo zato boš tepen in ne zaradi osebnih stvari ali tvojih zamer. Lp do videnja
  -1 points
 4. Smo imeli ravno v celju tak primer kraje oldtimerjev pred leti, pa vem, da je tebi preveliko zadoščenje, da nekoga zajebeš, kot da bi pomislil na posledice. Sram te je lahko.
  -1 points
 5. Hinavec se brani s pravom in se ne upa pogledat v oči. Kaj nisi rekel, da si želel študirat pravo.Tukaj imaš sedaj izjemno priložnost, da se igraš pravnika. Seveda ne vidiš krivice, ki si mi jo naredil, ampak rajši pišeš neke copy/paste pravniške izvlečke. Saj nos se zaceli, takšno pisanje pa trajno ostane nekje zapisano. Če bi jaz objavil tvoje osebne podatke, tvoje družine, naslov, kje in kdaj ste v službi, bi mogoče tvoja močvirska pamet tudi zaštekala, da je nekaj narobe? Samo nisem tako podel, pa čeprav imam bazo certifikatov s podatki. Je pa to zanimiva debata za IPRS. Samo še to, zakaj si me tako razjezil, če boš seveda hotel razumeti. Bivšemu ljubitelju oldtimerjev so sredi dneva pred leti tu blizu mene odpeljali dva oldtimerja zaradi takih pisarij. In vrednost je bila ocenjena na ceno novega vozila višjega razreda. Pa kaj ti pomaga ta vrednost, če to niso kasko, sploh pa proti kraji zavarovana vozila. Ta vozila je obnovil z svojimi rokami v 20tih letih. In potem je bilo dovolj malo preveč pametovanja na internetu in osebnih podatkov.In do zdaj ni bilo duha ne sluha o teh oldtimerjih. To priča, da so bili na delu profiji. V Celju imamo že itak na osnovi tablice ugotovljene osebne podatke pri teh naših dilerih. To sem doživel na lastne oči pred leti, ko sta se dva dilera pojavila pred vrati babice. Nikjer pa ni bil zapisan naslov..Zato me še bolj razkuri takšno pisanje, ko ne moreš najti drugega argumenta. In tisto tvoje pravne copy/paste pisarije si vtakni v rit, pa rajši malo bolj poglej naslednjič na prireditvi okoli sebe, da se ne boš spotaknil na lastni hudobiji. Pa da si ne boš pozabil spravit ta post in tudi ostale, da jih boš lahko čez leta lepil. Pa ne prosim več pisat v drugih temah, kako lahko okoli preneseš okoli zveze, certifikate in popuste, ker s tem samo škodiš resničnim ljubiteljem oldtimerjev. Rajši še naprej objavljal tvoje copy/paste prispevke in nasvete. Ti niso škodljivi za nas ljubitelje oldtimerjev.
  -1 points
This leaderboard is set to Ljubljana/GMT+02:00
×
×
 • Create New...