Jump to content
 • Registracija

zankrzan

Uporabnik
 • Prispevkov

  185
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

 • Days Won

  3

zankrzan last won the day on maj 10

zankrzan had the most liked content!

O zankrzan

 • Rojstni dan 25. 12. 1993

zankrzan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

6

Ugled v skupnosti

 1. Po dolgem času spet fotka, počasi obnova napreduje 😀 Ima kdo kakšno idejo, kje bi dobil ene par konektorjev za napeljavo pri starem japoncu?
 2. Nekaj malega napredka, nameščena je nihajka z amortizerjem, vilice, agregat.
 3. Za nalepke po naročilu vprašaj naprimer Svet grafike: http://www.svetgrafike.si/nalepke.html ali LookArt: https://www.facebook.com/lookartsi/ Meni je Lookart naredil veliko nalepk, pa je bilo vedno OK in cena normalna.
 4. Celotna zadeva pa izgleda takole:
 5. Ima mogoče idejo, kako dobiti ključavnico ven nepoškodovano? Lokalni ključavničar pravi da lahko naredi ključ, če mi rata ven dobit nepoškodovano ključavnico. Ključavnica je znamke NEIMAN, na ključavnici je oznaka 0154. Rozeto mi je uspelo odstranit, naprej pa ne gre 🙁
 6. Zgleda lepo narejeno, in tudi funkcionalno Veš mogoče kakšnega proizvajalca da dela nove izpuhe za stare japonce?
 7. Za rezervne dele predlagam da pogledaš tole trgovino, imajo večino originalnih delov za starodobne japonce: www.cmsnl.com Cene so ugodnejše kot pri slovenskih zastopnikih za posamezne znamke (vsaj za suzuki).
 8. Nekaj malega je že napredka: -popravljena je tolerančna luknja za zgornji ležaj v glavi (ležaj se je dobesedno premikal v ohišju), obstoječo izvrtino je bilo potrebno navariti in kasneje obdelati na rezkalnem stroju na pravo toleranco -opravila so se varilska dela na okvirju, kar je bilo počenega, odlomljenega (nekaj malega je potrebno še obdelati) -obnovljene so tudi vilice -nabavil sem še nove kolute in ploščice. Projekt počasi napreduje, dela je še veliko 😀
 9. Res lep izdelek, vse pohvale. Si se kaj vozil? Kakšne so vozne lastnosti?
 10. Vsekakor ga bomo zrihtal, upam da bo spomladi 2019 že na cesti. Sigurno ne bo motor popolnoma originalen, nekatere stvari bojo dodelane po mojem okusu. Po podoben "LIMITED EDITION" izvedenki, torej enosed. Tudi tale zadeva tudi pride gor:
 11. Vrhunsko, še izpuh ter sedež pa bo. Izpuh boš dal KERKER?
 12. Začenjam projekt obnove zanimivega in za tisti čas precej revolucionarnega motocikla, SUZUKI GSXR750 letnik 1986. Prvi GSXR750 so prišli ven leta 1985 kot precej napreden motocikel, omenimo aluminijast okvir (nizka teža cca. 180 kg), razmeroma visoko moč (cca. 100 KM), vilice premera 41 mm, 6 prestav, hidravlična sklopka... Moj je letnik 1986 in je v precej slabem stanju. Precej delov manjka, na motociklu so plastike novejšega letnika, okvir ima nekaj poškodb... Počasi sem že začel z razstavljanjem, več prikazujejo slike. Nasveti, predlogi in kritike so dobrodošle. Še bolj so dobrodošli rezervni deli 😎
 13. Huda zadevo, tudi obnova lepo napreduje. Meni osebno eden izmed najlepih motociklov. P.S. Kateri cross/enduro pa se skriva pod prevleko?
×
×
 • Create New...