Jump to content
 • Registracija

Fear

Uporabnik
 • Prispevkov

  1 401
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

O Fear

 • Rojstni dan 02. 08. 1977

Nedavni obiskovalci profila

12 656 profile views

Fear's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Ugled v skupnosti

 1. Lep,lep...tocno takega smo nastimali v izlozbo v trgovskem centru v Trstu,kjer bo cez 17 dni pricel sejem. Kultni motor.
 2. v prodajalni NIKAKOR niso mogli imet bloka z ciframi od kupca. da bi pa v prodajalni tolkli stevilke-tudi nisem nikdar slisal. mogoce je blok al okvir Patricija(prodajalka) odnesla iz trgovine v proizvodnjo,kjer so natolkli stevilke,dok si ti cakal v prodajalni kot v pizzeriji pizzo. tudi to ne verjamem. sem pa v zivljenju kupu in videl kupit veckrat bloke in okvirje BREZ stevilk. lp
 3. strasna vrednost. tauznte evrov;) valter ima prav-vzorcni bloki,verjetno prodani kot rezervni del v trgovini. jaz imam take od ctx-a V00331 in tudi dokumente-racun iz trgovine. pa se samo dokumente od E90 (pise brez stevilk) in od APN4 tudi pise brez stevilk na original dokumentu-racunu. v prodajalni se dobro spomnem-si dobil nov okvir ali pa nov blok brez stevilk,ali pa kdaj neke smesne cifre. saj vzorcne kose so jemali nakljucno iz proizvodnje in jih tudi po meritvah vrnili v sestavo. zakaj bi jih arhivirali ali metali stran?
 4. Fear

  Pristnost batov

  joj,kake slisim. nova petka ali slc15 je motorno kolo(A kategorija) in ima cilinder brez gravure z veliko usisno prirobnico-primerjal bi ga lahko z BT 50,ravno tako motorno kolo ki pa je enak,le z izboceno gravuro tomos50. ATX pa je kolo z motorjem,z malo tablico in vozen z izpitom kopacice:) cilinder je enakih zunanjih dimenzij(rebra),ampak z manjso usisno prirobnico(malo kolence,kot apn4-6,automatic),izpusna prirobnica je enaka(vecja kot apn) ampak je izvrtina precej manjsa kot slc ali bt. skratka-bolj svoh cilinder.lp
 5. Fear

  TOMOS TM 150- funtoy

  igraca za dvigat zivce sosedom
 6. Fear

  Pristnost batov

  SLC ali "nova petka" je imela prvomontazno orig.elko bat z L obrockom.senior,junior,sprint,sl15(stara petka),slc15 in BT ravno tako.
 7. Fear

  Pristnost batov

  aha,se mi je zdelo cudno da bi mahle izdeloval smeti. pac sem pa pripravljen na podatek,da obstajajo tudi kitajski mahle bati(kar sploh ne bi bilo cudno). za pomoc-od BT cilinder ima izboceno gravuro tomos50,medtem ko SLC,SPRINT pa ne.
 8. Fear

  Pristnost batov

  hm, to je slabo. z mikrometrom bi mogu odcitat kako stoto sirsi bat na spodnjem delu. vsi dobri bati so konusni,tudi elko letnik 71(prvi SL). vrh bata se zaradi eksplozij bistveno vec segreje in zato tudi razteza. ce ni prave zracnosti-potem stiska.
 9. Fear

  Pristnost batov

  ne bi vedu kje direktno do MAHLE bata,internet,kaka moto trgovina....al pa spet pri kakem frizerju=) meteorjev pa meni ni moglo tko unicvat,ker teh smeti sam ne montiram,kvecemu ko razdiram tuje masine-se nacudim in shranim take bate za posmeh....najdem pa tudi po 30letih delovanja se izredno lepe in ohranjene elko bate,katere bi tudi zanesljivo se uporabil. zanimiva je ta portoroska stirka,ki skriva menda odlicno ohranjen elko38
 10. Fear

  Pristnost batov

  mahle-odlicni bati z vec kot 90 let tradicije. prisotni vecinoma pri predelavah,formulah in celo dragsterjih. torej morajo bit res vzdrzljivi,ce jih bremenijo taki momenti. ne vem pa,kako zgleda njihov 2T program batov male kubikaze. za zacetek ga izmeri z mikrometrom,da vidis ali je sploh konusen ali pa navaden valj.
 11. Fear

  SUZUKI GSX R 750 1989

  LOVELY SUZUKI
 12. Fear

  SUZUKI GSX R 1100 1994

  predelana igraca od 220 konjev
 13. Fear

  TOMOS D6

×
×
 • Create New...