Jump to content

Fear

Uporabnik
 • Prispevkov

  1 401
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

Ugled v skupnosti

3 POVPREČNO

O Fear

 • Rank
  Uporabnik
 • Rojstni dan 02. 08. 1977

Nedavni obiskovalci profila

11 929 profile views
 1. Lep,lep...tocno takega smo nastimali v izlozbo v trgovskem centru v Trstu,kjer bo cez 17 dni pricel sejem. Kultni motor.
 2. Fear

  Neznana APN mašina

  v prodajalni NIKAKOR niso mogli imet bloka z ciframi od kupca. da bi pa v prodajalni tolkli stevilke-tudi nisem nikdar slisal. mogoce je blok al okvir Patricija(prodajalka) odnesla iz trgovine v proizvodnjo,kjer so natolkli stevilke,dok si ti cakal v prodajalni kot v pizzeriji pizzo. tudi to ne verjamem. sem pa v zivljenju kupu in videl kupit veckrat bloke in okvirje BREZ stevilk. lp
 3. Fear

  Neznana APN mašina

  strasna vrednost. tauznte evrov;) valter ima prav-vzorcni bloki,verjetno prodani kot rezervni del v trgovini. jaz imam take od ctx-a V00331 in tudi dokumente-racun iz trgovine. pa se samo dokumente od E90 (pise brez stevilk) in od APN4 tudi pise brez stevilk na original dokumentu-racunu. v prodajalni se dobro spomnem-si dobil nov okvir ali pa nov blok brez stevilk,ali pa kdaj neke smesne cifre. saj vzorcne kose so jemali nakljucno iz proizvodnje in jih tudi po meritvah vrnili v sestavo. zakaj bi jih arhivirali ali metali stran?
 4. Fear

  Pony Express

  Lepo. Zdaj dela? Upam da bos odslej namakal samo se otrobe v mleku za zajtrk. Corn flakes al kaj so ze,jaz razen v bejbe ne pomocim nic,za zajtrk pa mlatim raje panceto. Za svecko pa bi lahko pogledal tudi na lokalni bencinski pumpi,ce so v zeleznini slabo zalozeni. Mene kdaj celo presenetijo z kako 6v zarnico,
 5. Fear

  Pony Express

  Ja,tudi cel moped namocis z bencinom-pol zihr kresne v plamene in to V PRVO. Res sem ze videl Petelina kako s prsti kane kapljico bencina v usis in zavergla masino kar v primezu,svecko pa smo od vekomaj SAMO brisali in cistli,kadar je zalival karburator.
 6. Fear

  Pony Express

  Hehe,svecko je pomocil v tank in se vedno ne vzge?? Pa si probal odpret atlas knjigo? Al pa splahnit usta z vodo? Pri vzigu pomaga,ce drzis en cas z prstom na celu v kis namoceno vato.hehe,se hecam(tako so vcasih zdravli umsko bolne,saj ko je drzal krpo na glavi je bil miren). Zares: tu bom podprl Zana,saj te novodobne bosne so res kriminal. Stare bosne pa po 25letih nekatere vzigajo se dandanes. Kupi kvalitetno svecko,predvzig se ni razstelal(ce ti ni zavrtelo magneta na gredi),ocisti dize in pol ti ostanejo samo se semeringi gredi. Mora vzgat!
 7. Ursek,na motorju predvidevaj vsakic,da ti lahko vedno kak idjot zapre pot in temu primerno zapelji v promet. Motoristi moramo bit posebej pozorni saj se nemalokrat zgodi,da si baba sminka usta,ne gleda sploh kam vozi,zbije kolesarja al motorista,mu razsuje creva po cestiscu in pride ven iz avta jezna,ker si je razmazala make-up. Torej z avtom si lahko privoscis malo vec lahkotnosti,z motorjem pa nikakor. Enako velja za "katrco"(renault4) ki ima tudi izid crash-testa pri 40km/h -vsi potniki mrtvi.
 8. nalepke? kje se nabavijo original ali originalu enake kopije? upam da ves. jaz bom pa poslikal in predstavil slabe faksimile tako da bo jasneje. sicer pa...dokler nimas originala za primerjavo je vsak priblizek"tapravi". sem mnenja,da ce ze nekdo prodaja nalepke bi moral vsaj poskrbet za cim natancnejso reprodukcijo-ne pa da je vse,oblika pisave,velikost in barve kar nek priblizek.
 9. aha! ratava pocasi. se vidi po vremenu,da gre obnova h kraju. to je pa nesreca,ki spremlja vse motoriste. nisem se v zivljenju koncal motor,da bi me zunaj cakalo vsaj normalno vreme(kaj sele soncek),za ga izprobat.vselej dez,sneg,toca,kanele,sekire...tudi moj automatik gre h koncu,pa bova prvi soncek skupaj izkoristila,da pomerimo nase stroje. in se mene bos poucil,kako se posnetke gor prilima,ker sem nevesc racunalnika.
 10. niti sanja se ti ne koliko so stari bloki BOLJSI od novejsih. ko bi videl rentgen materjala bi ti izblinilo vse dvome.
 11. o,gresta,gresta. nemalokrat je bilo treba zivce otrest in pretrest kako babo ko je sitnarla okoli delovnega pulta. spet sem se spomnil Mehota in Fajota(ne bi ravno dobili nagrade za slovence leta),ko so sraufali automatika z masino e90 cca 89.leta v garazah blizu jiigena in jim je sitnarla ena presusena Jadranka(zdaj zena od Ediljota-nesreca)-nakar so ji "dali motora" v temi garaze,da ji je skoraj oci vrglo ven.
 12. Fear

  Pristnost batov

  joj,kake slisim. nova petka ali slc15 je motorno kolo(A kategorija) in ima cilinder brez gravure z veliko usisno prirobnico-primerjal bi ga lahko z BT 50,ravno tako motorno kolo ki pa je enak,le z izboceno gravuro tomos50. ATX pa je kolo z motorjem,z malo tablico in vozen z izpitom kopacice:) cilinder je enakih zunanjih dimenzij(rebra),ampak z manjso usisno prirobnico(malo kolence,kot apn4-6,automatic),izpusna prirobnica je enaka(vecja kot apn) ampak je izvrtina precej manjsa kot slc ali bt. skratka-bolj svoh cilinder.lp
 13. a je Bozo evnuh? so ga turki pripravli za rokovanje njihovih zensk? al mu je pticja gripa pustila "mrlica"? v srednjem veku so nekaterim aristokratnim deckom,ki so imeli lep glas kastrirali mosnjo,da so ohranli visoki alt. seveda so pol vragolije in potomstvo bili izbrisani.
 14. Fear

  TOMOS TM 150- funtoy

  igraca za dvigat zivce sosedom
 15. Fear

  Pristnost batov

  SLC ali "nova petka" je imela prvomontazno orig.elko bat z L obrockom.senior,junior,sprint,sl15(stara petka),slc15 in BT ravno tako.
×
×
 • Create New...