Jump to content
 • Registracija

gorazd10

Uporabnik
 • Prispevkov

  168
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

 • Days Won

  4

Everything posted by gorazd10

 1. prvi metri so padli....bo pa potrebno še par popravkov in nastavitev. https://www.youtube.com/watch?v=PuKWdoY93_w
 2. Obdržal sem prvo polovico od Marshall-a, ki je bil že prej montiran. Drugi del sem naredil po vzoru Kerker-ja. Pri Marshall izpuhu se namreč krivine in cev , ki se nadaljuje , lepo umakne pokrovu za menjavo oljnega filtra. Pri KERKER-ju pa gre cev točno pod pokrovom oljnega filtra. Torej,pri Kerker-ju, ko se menja olje in filter moraš odmontirati tudi izpuh in menjati tesnila. Meni tega ni potrebno. Če pa se mi kdaj slučajno pojavi Kerker za solidno ceno, potem pa .........
 3. Projekt končan. Tu pa tam še kakšna malenkost... prvi kilometri pa že letos......
 4. kilometri neznani ,dokumentov ni, cena cca 500 evrov.
 5. NAPRODAJ KAWASAKI GPZ 305 LETNIK 1986 V ORIGINALNEM STANJU. Nekaj letom primerno kozmetičnih napak. Menjano olje, zračni in oljni filter ter svečke in akumulator. Možnost registracije kot starodobnik.
 6. morda ti bo tole prišlo prav... kz400.pdf
 7. Lep projekt. Tudi sam sem se že spogledoval z tem modelom, vendar zaradi preveč ostalih projektov moral odstopiti. Menda je imel probleme s sklopko in tudi nadomestni deli so bili kar dragi, ko je prišel na trg. Zdaj bi se morale cene že umiriti. Želim ti veliko užitkov pri obnovi . p.s. pa še link do delov. Morda ti pride prav..... https://www.suzukipartshouse.com/oemparts/l/suz/50d3c1c8f870021958f273de/1986-gsx-r750-parts
 8. Najbolj prav bi bilo, da je Kerker, vendar ga bom moral še poiskati za kakšno dobro ceno.... Je pa zgodba sledeča: za Evropo je bil izpuh 4 v 2 original Kawasaki , kot se jih vidi na GPZ modelih. V USA pa se je prodajal s Kerker izpuhom. Ker je prejšnji lastnik rahlo modificiral zadek, pa je posledica tega, da se dela custom sedež po zgledu originala. Trenutno pa je izpuh Marshall,after market, vendar predolg in v zelo slabem stanju.
 9. prvi vžig po cca 25+ letih s provizorij izpuhom............ trim.mov
 10. še malo napredka...zdaj pa upam , da sem blizu zaključku obnove........
 11. Naprodaj dva NOS nova neuporabljena alternatorja. Iskra izvozni model. Ustreza več modelom avtomobilov. Cena po dogovoru. Kličite na 031 800 928 EDO.
 12. Fantic Cabalero 50.......čaka na boljše čase
 13. Pred časom sem imel priliko kupiti redek in iskan model iz 80-ih. Seveda , nisem dosti odlašal, saj se tak motocikel in v takem stanju pojavi 2x na leto, mogoče.... Motocikel je originalen in dokaj kompleten, vendar v slabem kozmetičnem stanju z dokaj majhno kilometrino. V čast dvakratnemu prvaku v leti 1981 in 1982 EDDIE LAWSON-u so pri Kawasakiju naredili limitirano serijo. Po nekih podatkih od 500 do 750 primerkov. Ker je "dama" precej eksotična sem se odločil za obnovo in povrnitev stare slave. Potek bom sproti objavljal.
 14. Pozdravljeni, naprodaj neobnovljen original francoski solex 3800, ki se uvršča med leti 1967 in 1968. Za vsa vprašanja sem dosegljiv na 051 688 005 ali ZS.
 15. še video https://www.youtube.com/watch?v=Tg_8zWiMoAg
 16. Pozdravljeni, obnova pred dobrim mesecem kupljenega v kosih . Cilj je bil, da ga sestavim v prvotno stanje in prvič vžgem še pred novim letom. Ambicijozno? Precej, saj nisem vedel, ali so vsi kosi prisotni. Po hitrem pregledu po škatlah in škatlicah,sem pripravil spisek manjkajočih ali močno poškodovanih in nepopravljivih delov. Naročal sem iz tujine, saj to ni Tomos,da bi poiskal na lokalnem oglasniku.Vsa čast poštnim in paketnim delavcem,ki v prednovoletnem času razvozijo vse te pakete. Dobil sem vse pravočasno, da končam projekt. No, ne čisto vse. Manjka mi še pokrovček na rezervoarju, ki pa ga je res težje dobiti in ga še iščem. Včeraj sem vlil še tekočine in ga po nekaj poskusih tudi vžgal. Seveda bo potrebno še kar nekaj finih nastavitev preden bo ta muhast dvotaktik s tremi cilindri zapredel kot je treba. Prvi metri pa seveda takoj ,ko bo topleje....... žal je slike upload malo pomešal.....
×
×
 • Create New...