Jump to content
 • Registracija

gregor.tm

Uporabnik
 • Prispevkov

  561
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

Everything posted by gregor.tm

 1. gregor.tm

  projekt IMV

  DKW ;-) Mislim da bi morale pasati tudi od T2 VW....vendar nisem ravno 100% ....torej bolje preveriti. Obstajata dve razlicni velikosti. jaz bi potreboval za muster starejsi, vecji tip....ce ae lahko dogovorimo za posojo.
 2. gregor.tm

  projekt IMV

  Bogadi iz MB je meni obnovil vse zavorne gumice za kombija. cena odlična, kvalita tudi. priporočam. Kar se tiče gumice za polosovine.... verjetno je mišljeno na manšete? lahko pogledam katere so meni odgovarjale. mislim, da so bile od Audija. so bile dražje, vendar odlične.
 3. gregor.tm

  projekt IMV

  Povprašam in sporočim.
 4. gregor.tm

  projekt IMV

  hvala! lahko vam tudi jaz preverim alu profile pri mojem dobavitelju. več o tem lahko preko ZS.
 5. gregor.tm

  projekt IMV

  dobra novica! a bi naredili še kašnega? bi naredili tudi po moji skici? ... bi morda prišel prav, saj gre moj kombi to leto na pot v GB in alu varijanta je najboljša, saj je lahek.
 6. gregor.tm

  projekt IMV

  zgornji prtljažnik je odličen. točno nekaj takega, vendar nekoliko krajšega sem imel v planu sam narediti. nekaj bolj v angleškem works stilu pa sem že dolgo nazaj naredil za našega mini karavana in prtljažnik je že nekajkrat polno natovorjen preživel pot v GB.
 7. gregor.tm

  projekt IMV

  Obstajata dve razlicni velikosti. jaz bi potreboval za muster starejsi, vecji tip....ce ae lahko dogovorimo za posojo.
 8. gregor.tm

  projekt IMV

  kolikor poznam oz. sem videl so mu znani obojni zabojčki 😉 ti sivi so zelo uporabni in večina mojih delov je v prav enakih zabojčkih in vedno jih ni dovolj.
 9. gregor.tm

  projekt IMV

  zelo mi je všeč, da se je tema na IMV kombija tako zelo oživela. predno predstavim mojega kombija v kakšni novi rubriki se moram najprej zahvaliti "propu" iz foruma. brez njegove pomoči ga verjetno še me imel. pokličem na tel za dele na sliki. Prav tako sem se zahvaljujem za prijeten klepet z "butcem", gospodom, ki me je prijetno presenetil s svojim poznavanjem IMV kombija, ko sem prišel po dele. hvala za notranje ogledalo in stikala! Ker tudi sam še potrebujem nekaj delov bom kar tu napisal, da potrebujem volan, zadnji sedež- klop, stikalo za žmigavce, prednjo okrasno letvico, ki pride na čelni steni, notranjo kljuko za odpiranje desnih vrat itd... če ima kdo kaj od tega, mi prosim sporočite. hvala v naprej!
 10. gregor.tm

  projekt IMV

  UPS, hvala za odgovor. sem ga šele sedaj videl. cena je res simbolična. sem pripravljen dodati še za kakšno pivo, če nisem prepozen.
 11. gregor.tm

  projekt IMV

  jaz iščem take starejši tip, kromirane. me pa vseeno zanima cena in nakup črnih, če ne najdem kromiranih. hvala!
 12. gregor.tm

  projekt IMV

  jaz sem interesent, ker za IMVja iščem: - zadnje sedeže oz klop takoj za kabino - stari tip volana - prednjo alu okrasno letvico na čelni steni - zadnji odbijač - ročka za žmigavce - stranska ogledala - kljuka za odpiranje trikotnega okna- sovoznikovo - kljuka za odpiranje stranskih bočnih vrat- desna stran
 13. gregor.tm

  projekt IMV

  V kolikor lučki še nista prodani oz sta še na voljo se javim kot kupec.
 14. Uuuu tako globoko pa nikoli nisem šel. Me zelo veseli tvoja zbirka in podatki. A imaš tudi sam IMV-ja?
 15. Hvala. Res zanimivo. Sem mislil, da so SuperB oznako imeli samo kombiji z BMC motorji, katere so anglezi imenovali B serija.
 16. Po letniku in oznakah je bil z morrisovim motorjem.
 17. Se oproščam, da pišem v rubriko, ki je že zaključena. Če bo slučajno novi lastnik kombija prodajal, sem resen kupec. Če kdo ve za IMV kombija- pogoj 1600 z morrisovim motorjem v takšnem ali podobnem stanju, me lepo prosim kontaktirajte. Hvala v naprej.
×
×
 • Create New...