Jump to content
 • Registracija

malnar

Uporabnik
 • Prispevkov

  1 534
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

 • Days Won

  20

malnar last won the day on november 11 2020

malnar had the most liked content!

O malnar

 • Rojstni dan 22. 04. 1949

Nedavni obiskovalci profila

9 596 profile views

malnar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

45

Ugled v skupnosti

 1. malnar

  Temperaturni kit

  Sedaj obstoji že 1000 stopinjski silikon, ki odlično zapre vse pokline. Jaz sem ga uporabil na prerjavelem delu peči, kjer dimni plini izstopajo v dimnik. Tam včasih celo zažari. Ga priporočam!
 2. Poglej dobro, če nisi črne žice stisnil pod ploščo!
 3. malnar

  NSU Prima

  Živjo Drago! Žal je še vedno v "Corona karanten"i. Nikakor mi ne uspe najti časa za nadaljnje delo. Najprej drva, potem popolna prenova Tomos APN7, sedaj pa poležavanje na kavču. V Decembru se začne finalizacija. Do sedaj mi je uspelo urediti elektriko tako, da mi regler normalno polni akumulator. Dejansko je stvar pri kraju. Pobarvati je potrebno bočne oplate, ki so " spedenane v "0". Aluminijasti okraski so spolirani, razen enega ta velikega, ki pa je na vrhu odrezan. Upam, da ga kmalu najdem. Dal jih bom Eloksrati tako, kot so v originalu. L.p. Janez
 4. Ropotalo ni kaj dosti. Smrdelo je pa kot pri svinjah. Sklopka je bila že čisto skurjena. V klance je drsela in smrdela! Denarja pa mularija nismo imeli za dost za popravilo!
 5. Očitno si zamočil pri predvžigu. Označi sčrnim - flomastrom na magnetu, kdaj je bat na vrhu cilindra. Nastavi navitje na sredino podolgovatih izvrtin. Če ne bo vžgal, pojdi k nekomu, ki ima stroboskop. Z njim boš lahko nastavil predvžig.
 6. Tam je dokaj hladno!
 7. Tablice že vseskozi izdelujejo v KIG - u Kovinska galanterija Ig. Tista tvoje je skoraj sigurno Falsifikat!
 8. malnar

  Apn 4 vilice

  Iz Plastike! Ta konus je namenjen vse manjšemu pretoku olja, mimo njega v osrednji del vilic, kjer so luknjice. Bolj so vilice stisnjene manjši je pretok olja skozi režo, v votli matici!
 9. malnar

  Apn 4 vilice

  Tak konus, ne boš verjetno nikjer dobil. Najbolje je, da ga daš narediti nekomu, ki ima stružnico! l.p.Malnar
 10. Prodam letos renovirani moped APN 4 k. Na motorju je praktično vse na novo zloženo. Motor nima dokumentov. Ni pa v registru vozil tako, da registracija ni problem! Ponudbe pod zasebno!
 11. Tomos! Tudi črni so bili. Menim, da ne boš nič falil, če boš naredil sivega. Tudi jaz sem imel sivega! Bili so pa tudi barvani v isto barvo, kot druga barva karoserije. Maska luči itd.
 12. Za moped nabavljen v Sloveniji, ki nima dokumentov je postopek sledeč! Predvsem moped ne sme biti v registru vozil. Dalje; Moped je potrebno Homologirati (cca 90 EU). Po uspešni homologaciji se napravi lastništvo. Imeti je potrebno 2 priči, ki jamčita, da je moped od lastnika, ki ga hoče registrirati. Ko je to opravljeno se izvede tehnični pregled, plača vse takse in zavarovanje ( cca 60 Eu) in se odpelje domov!
 13. malnar

  Junior

  Podoben mu je SLC ali BT cilinder. Prav za prav soi vsi enaki le, da je Juniorjev bolj kompoleksen in prepoznaven po določenih detaljih!
×
×
 • Create New...