Jump to content

antasi

Uporabnik
 • Prispevkov

  1 278
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

 • Days Won

  18

antasi last won the day on junij 4 2018

antasi had the most liked content!

Ugled v skupnosti

17 DOBRO

1 sledilec

O antasi

 • Rank
  Uporabnik
 • Rojstni dan 07. 03. 1967

Nedavni obiskovalci profila

5 438 profile views
 1. zadaj je velebitski kanal-morje in velebit-hribi, tak da je tole lahko Pag
 2. Napaka v kontaktu: pravi mail je: ales.amon@gmail.com ps drugih stvari o lambretti ne vem, ker je tudi nisem videl, razen slike..
 3. Lambretta model D pručka je naprodaj v stanju za obnovo, kompletna z papirji 1.lastnik To je slika tega motorja pred X leti prodaja starejši sosed info na mail ales.amon@elektrosignal.si
 4. jaz bi kupil kakšno, če je naprodaj, koliko je cena?
 5. antasi

  Barva vozila

  nisi prvi in ne zadnji, ki naleti na tehničnih na probleme, ker si pač različno razlagajo zakone, zato je bil moj dobromnamerni nasvet, da pojdi drugam in ne biti takoj užaljen.Tukaj še zmeraj dajamo zastonj nasvete za ljudi dobre volje. Kaj pa naredi zakonodaja, pa žal ne moremo vplivat. Kot praviš, da veš, je homologacija uraden dokument, kjer pač mora bit vse po predpisih in neoriginalna barva to žal ni. Ali je po tvoje? Stric je samo delal po zakonih. Če bi hotel vpis, bi pač vprašal na klubu, zvezi in bi ti pomagali z nasveti, saj je tudi originalna barva raztegljiv pojem. Zdaj si za večno izgubil status,kar trenutno res ni problem, če si pa naša država spet pogrunta, kar govorijo, pol si pa v riti, oz.imaš muzejski primerek starodobnika, ki ne bo primeren za cesto. žal.
 6. antasi

  Barva vozila

  pojdi drugam na tehnični je najbolj pameten odgovor, vse drugo bo problem, sploh, ker ne ločiš med homologacijo in certifikatom.
 7. kljuka na vratih je pa zlomljena..
 8. jaz se letos ne bom poročil, drugače pa priporočam te prevoze
 9. Ne pozabi na glavni oldtimer dogodek letos v Sloveniji to soboto-Vransko avtopoligon http://svamz.com/si/xx-obletnica-svamz/
 10. hvala za podroben opis, edina pripomba je, da je to za moped in ne za motorno kolo-žal..
 11. moped puch DS50 je še vedno predrag
 12. antasi

  Kolo Rog pony

  napravi takvog, kakvog ti želiš, ipak to nije Ferrari. Važno da je kompletan
 13. da je kvalitetno restavriran, barva-ne kit, krom lep in ne slabi ponaredki motorja pa žal od znotraj ne boš videl pojdi pogledat kakšnega lepega v muzeje, če pa nimaš možnost,i pa dobro poglej internet slike in jih imej s seboj pa saj to velja za vsak nakup..
×
×
 • Create New...