Jump to content

antasi

Uporabnik
 • Prispevkov

  1 283
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

 • Days Won

  18

antasi last won the day on junij 4 2018

antasi had the most liked content!

Ugled v skupnosti

17 DOBRO

1 sledilec

O antasi

 • Rank
  Uporabnik
 • Rojstni dan 07. 03. 1967

Nedavni obiskovalci profila

5 498 profile views
 1. Cvt bi to komentiral, če ne moreš pomagat, raje bodi tiho im ne komentiraj. Očitno imaš problem z znanjem, ker visa ni furgon in z menoj, ker nisem aleš.
 2. Aleš se ne moti, jaz, ko nisem Aleš, pa se tudi ne. To si prilepil link, ko smo bili na predstavitvi novega berlingota in vseh starih furgonov v portorožu v marini in so nas slikali in snemali tudi z C15, ampak nobene Vise ni bilo vmes... moj je drugi rdeč avto na sliki
 3. Tak avto ni obstajal. Zdaj ali ne veš kaj si kupil ali pa si si izmislil.
 4. kaj matjažu pomaga tvoj komentar, z njim si ne more nič pomagat. Raje napiši kako to rešujejo starodobniki, če si v teh vodah sigurno veš. Jaz ti ne bom solil pameti. Takih uradnikov, ki delajo copy/paste zakona imamo v naši državi 250.000 in si z njimi ljubitelji oldtimerjev ne moremo nič pomagati.
 5. pišeš kot uradnik na Ue ali policiji, napiši raje, kako se rešujejo takšne situacije, če že dajaš nasvete..
 6. zadaj je velebitski kanal-morje in velebit-hribi, tak da je tole lahko Pag
 7. Napaka v kontaktu: pravi mail je: ales.amon@gmail.com ps drugih stvari o lambretti ne vem, ker je tudi nisem videl, razen slike..
 8. Lambretta model D pručka je naprodaj v stanju za obnovo, kompletna z papirji 1.lastnik To je slika tega motorja pred X leti prodaja starejši sosed info na mail ales.amon@elektrosignal.si
 9. jaz bi kupil kakšno, če je naprodaj, koliko je cena?
 10. antasi

  Barva vozila

  nisi prvi in ne zadnji, ki naleti na tehničnih na probleme, ker si pač različno razlagajo zakone, zato je bil moj dobromnamerni nasvet, da pojdi drugam in ne biti takoj užaljen.Tukaj še zmeraj dajamo zastonj nasvete za ljudi dobre volje. Kaj pa naredi zakonodaja, pa žal ne moremo vplivat. Kot praviš, da veš, je homologacija uraden dokument, kjer pač mora bit vse po predpisih in neoriginalna barva to žal ni. Ali je po tvoje? Stric je samo delal po zakonih. Če bi hotel vpis, bi pač vprašal na klubu, zvezi in bi ti pomagali z nasveti, saj je tudi originalna barva raztegljiv pojem. Zdaj si za večno izgubil status,kar trenutno res ni problem, če si pa naša država spet pogrunta, kar govorijo, pol si pa v riti, oz.imaš muzejski primerek starodobnika, ki ne bo primeren za cesto. žal.
 11. antasi

  Barva vozila

  pojdi drugam na tehnični je najbolj pameten odgovor, vse drugo bo problem, sploh, ker ne ločiš med homologacijo in certifikatom.
 12. kljuka na vratih je pa zlomljena..
 13. jaz se letos ne bom poročil, drugače pa priporočam te prevoze
 14. Ne pozabi na glavni oldtimer dogodek letos v Sloveniji to soboto-Vransko avtopoligon http://svamz.com/si/xx-obletnica-svamz/
×
×
 • Create New...