Jump to content
 • Registracija

antasi

Uporabnik
 • Prispevkov

  1 357
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

 • Days Won

  33

antasi last won the day on november 25 2021

antasi had the most liked content!

1 sledilec

O antasi

 • Rojstni dan 07. 03. 1967

Nedavni obiskovalci profila

6 461 profile views

antasi's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done

Recent Badges

-12

Ugled v skupnosti

 1. antasi

  Fiat X1,9

  Tudi na Fiatu X19 imaš lahko katalizator in lambda sonda in take.
 2. antasi

  Kolo Rog pony

  Tale jih kupuje. Kakšno pa imaš ceno? https://www.bolha.com/zlozljiva-kolesa/kupim-blatnike-rog-pony-1969-oglas-424780
 3. Malo več napiši kaj bi želel obnoviti. Tudi mašino? Nova barva, krom? Itd.Če je tako, si pripravljen dati za obnovo 1000, 2000eur? Vem da se sliši čudno, ampak bi bilo dobro povedati okvirno ceno, ki si jo pripravljen dati za obnovo in potem bodo mojstri videli če se vidijo v tem. In telefonsko številko pripiši.
 4. Ne ti Retep, se opravičujem če si narobe razumel. Pisal sem za onega vseeveda ctv ali kaj je že, ki je strokovno ocenil da je za barvanke tomos mopeda 400eur primerna cena... Koliko je pa potem primerna cena za barvanje avta po njegovo? 4000eur bi bilo verjetno primerno...
 5. antasi

  Ford Capri

  V tem odgovoru ne vidim nobene pomoči ljubitelju starega Forda. Lastnik-poizkusi objavit svojo tel.št.in mogoče se ti javi kakšna dobra duša s Fordi. Je pa problem, ker tudi v tujini na sejmih in drugod niso stari Fordi dobro zastopani z deli, kot npr. Opli itd.
 6. Gume z belim robom so lep dodatek k starodobnikom, ki so imeli to original ali dodatno opremo v času svoje proozvodnje. Tale daf volvo tega nikoli ni imel in mu res ne paše. Sploh pa s takim dodatkom pokvariš originalni izgled starodobnika.
 7. Pokliči 031522852 če je še aktualno
 8. Tukaj ste zadeli, v nasprotju z vašimi ostalimi odgovori...
 9. Tukaj nekaj filozofirate in nič ne poveste. Vsak boljši kolesarski servis ti bo to naredil.
 10. Tukaj ste celo pravilno zadeli z odgovorom v primerjavi z drugimi odgovori na vprašanja na forumu.
 11. Sem šel gledat vaše zadnje poste in se opravičujem, ker sem napisal, da se spoznate na barve.... Kakšno laž razširjate o kultnem in redkem Tomosovemu modelu. Ti vaši RALI nikoli niso bili na Tomos Moscotu, ampak so samo približek originalni barvi. Le-ta se dobi tako, da se odstrani idettifikacijska ploščica in se potem po original vzorcu zmeša odtenek. Vse ostalo ni restavriranje v original, ampak obnova.
 12. Pa kaj je z vami? Lepo počasi preberite še enkrat cel vaš odgovor in potem moj post. Mogoče boste potem uvideli, kakšne bedarije ste napisali. Vaše družinsko dizel vozilo ste primerjali s Twingom in potem napisali, da vam ni bil všeč, ker je bil premajhen, ker porabi preveč benzina in ker nima priklopa. In potem sklepate, da to ni dober avto? Pa ste ga kdaj sploh vozili ali vsaj pogledali? Še 1x ponavljam, to je bil prvi mali enoprostorec, najbolj uspešen mali renault vseh časov, avto leta itd. Pri nas žal prva generacija nikoli ni doživela takšne slave, saj je imel prehudo konkurenco v Revozovih, torej domačih R5 in cliu. Cenovno so ga pri nas dali za outsiderja, saj je npr.l.93 stala nova R5 okoli 10.000DEM, Clio 13.000, twingo pa celih18.000.. V Franciji in drugje po svetu je bilo čisto drugače. In ne pišem copy/paste iz neta kot vi. Ne upate pa si odgovoriti niti na eno moje vprašanje. Zakaj? Ker veste, da nimate pojma o avtomobilizmu. Spoznate se na barve in tisto malo o oldtimerjih, kar ste prebrali na internetu, širite kot splošno resnico na forumu. Sramotno da takšni ljudje pišejo po javnih forimih. In neprestane žalitve, če se kdo v popolnosti ne strinja z vami....
 13. Groza, kakšne bedarije spet pišete. -da ni bil twingo1 uspešen mali avto. kateri pa je bil uspešnejši? -da nima veliko prostora. Ob 3.4m je omogočal vožnjo 2metrašem. -da nima potenciala kot starodobnik. Kateri mali avto pa je bil prvi enoprostorec? -da je požrešen. Pa je imel motor clia, ampak nobeden ni nikoli rekel da je bil clio požrešen. -govorimo sploh o istem modelu, ali spet pišete nekaj, samo zato, da nekaj napišete?
 14. Hinavec se brani s pravom in se ne upa pogledat v oči. Kaj nisi rekel, da si želel študirat pravo.Tukaj imaš sedaj izjemno priložnost, da se igraš pravnika. Seveda ne vidiš krivice, ki si mi jo naredil, ampak rajši pišeš neke copy/paste pravniške izvlečke. Saj nos se zaceli, takšno pisanje pa trajno ostane nekje zapisano. Če bi jaz objavil tvoje osebne podatke, tvoje družine, naslov, kje in kdaj ste v službi, bi mogoče tvoja močvirska pamet tudi zaštekala, da je nekaj narobe? Samo nisem tako podel, pa čeprav imam bazo certifikatov s podatki. Je pa to zanimiva debata za IPRS. Samo še to, zakaj si me tako razjezil, če boš seveda hotel razumeti. Bivšemu ljubitelju oldtimerjev so sredi dneva pred leti tu blizu mene odpeljali dva oldtimerja zaradi takih pisarij. In vrednost je bila ocenjena na ceno novega vozila višjega razreda. Pa kaj ti pomaga ta vrednost, če to niso kasko, sploh pa proti kraji zavarovana vozila. Ta vozila je obnovil z svojimi rokami v 20tih letih. In potem je bilo dovolj malo preveč pametovanja na internetu in osebnih podatkov.In do zdaj ni bilo duha ne sluha o teh oldtimerjih. To priča, da so bili na delu profiji. V Celju imamo že itak na osnovi tablice ugotovljene osebne podatke pri teh naših dilerih. To sem doživel na lastne oči pred leti, ko sta se dva dilera pojavila pred vrati babice. Nikjer pa ni bil zapisan naslov..Zato me še bolj razkuri takšno pisanje, ko ne moreš najti drugega argumenta. In tisto tvoje pravne copy/paste pisarije si vtakni v rit, pa rajši malo bolj poglej naslednjič na prireditvi okoli sebe, da se ne boš spotaknil na lastni hudobiji. Pa da si ne boš pozabil spravit ta post in tudi ostale, da jih boš lahko čez leta lepil. Pa ne prosim več pisat v drugih temah, kako lahko okoli preneseš okoli zveze, certifikate in popuste, ker s tem samo škodiš resničnim ljubiteljem oldtimerjev. Rajši še naprej objavljal tvoje copy/paste prispevke in nasvete. Ti niso škodljivi za nas ljubitelje oldtimerjev.
×
×
 • Create New...