Jump to content

drago 67

Uporabnik
 • Prispevkov

  168
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

 • Days Won

  2

drago 67 last won the day on maj 3 2018

drago 67 had the most liked content!

Ugled v skupnosti

4 POVPREČNO

O drago 67

 • Rank
  Praporščak

Nedavni obiskovalci profila

Blok z nedavni obiskovalci je onemogočen in ni prikazan drugim uporabnikom.

 1. Če delov za atx ne dobiš več ali hočejo za njih njihovo težo v zlatu jih narediš sam... Pokrov verige je iz pločevine dosti bolj trpežen kot original iz plastike.
 2. Sem že popravil. Avtomat smerokazov je bil pokvarjen.
 3. Aha.. Ampak žarnice so bile že not, ko sem kupil nove. No bom upošteval tvoj nasvet in dal močnejše. Lp
 4. enega atx sem zdej povezal vso elektriko..hvala bogu..glede na vse spacane in nečitljive načrte sem se kar namatral,pa kako žarnico tud skuril...zdaj me pa zanima nekaj drugega,to bo bolj za mojstre električarje vprasanje al pa ne..vesel bom vsakega nasveta...namreč ko vklopim smerokaze mi zelo hitro utripajo..kaj bi bilo narobe?
 5. drago 67

  OBNOVA AON

  Dobro je videt.
 6. to sem včasih vse popravljlal .. ..razen hrošča..ne vem zakaj ,ampak hrošč mi ni bil nikol všeč..
 7. nekaj me zanima ,če kdo ve..a se da z temi laser izpuhi za bt sploh registrirat moped? danes sem se malo okvirno zanimal glede registracije atx-a ,pa sem že v štartu pri nas na lpp naletel na kup problemov,ni jim bila všeč prva luč od apn ,ker ni maske ,izpuh jih je zanimal,če ima vse papirje ,itd....
 8. hvala za odgovor malnar...no to za motor sem že vedel...samo ni mi jasno kaj naj pomeni tista beseda promo? a je to bilo nekaj teh motorjev narejeno kdaj za kakšno promocijo ali je kaj drugega?
 9. imam še eno vprašanje za poznavalce...na okvirju ,ki sem ga prvega kupil piše nekaj čudnega ...tomos promo-koper pa ni številke serije samo številka okvirja je ..kaj naj to pomeni? malo se bojim,da bom imel kake probleme kasneje pri registraciji..
 10. a ima kdo sliko elektro instalacije za atx...da je lepo vidno kake barve žica gre kam...tale katalog tu le na tem forumu je namreč preveč spacan in nečitljiv...sem ga dal fotokopirat,pa si z njim ne morem nič pomagat.
 11. ker so imele zadnje vilice zračnost sem jih razdru.na zalogi sem imel novo plastiko in sem si sam naredil nove puše...čudi me zakaj niso v vilice montirali nipl za podmazovanje..no jaz sem ga in tako bodo puše zagotovo več zdržale..
 12. sestavil sem še eno mašino od bt ja...montiral sem brezplatinsko elektriko 12v 80 w in mašinca se res lepo vrti.v pomoč mi je bil malnarjev prispevek kako nastaviti tako elektriko z om metrom. cilinder je original bt brušen na 40 mm..druga mašina ima nov cilinder in bat kupljen pri obnovi.si in 6 v elektriko.uplinjač je tudi nov naraku 17,5 kupljen pri frčo moto+šport filter.trenutno imam na peskanju drugi okvir in rezervoar in čakam nove dele.. atx 40 mm.mp4
 13. a ima kdo mogoče za prodat tale okvirček za števec za primo,ki je na sliki zlomlen?
×
×
 • Create New...