Jump to content

drago 67

Uporabnik
 • Prispevkov

  176
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

 • Days Won

  2

drago 67 last won the day on maj 3 2018

drago 67 had the most liked content!

Ugled v skupnosti

5 POVPREČNO

O drago 67

 • Rank
  Praporščak

Nedavni obiskovalci profila

Blok z nedavni obiskovalci je onemogočen in ni prikazan drugim uporabnikom.

 1. aha...ja zanimivo...javi mi kako boš zrihtal...mimgrede,kako napreduješ ti s svojo primo?
 2. vse tri moje prime skupaj..
 3. Kako ni original? Okvirji so original... Hvala bogu, da Kitajci še to ne stancajo..
 4. Ajde Alojz.. Ne se hecat... 150 eur je samo homologacija.. Kje je še vse ostalo.. Tehnični, tablice, prometna, itd... Prepis z lastnikom je 4.5 eur po komadu... Itak ti plačaš za oba... Pa če še bivšemu lastniku daš za stroške nekaj, si še vseeno krepko v plusu... Če je lastnik umrl raje kupim drug okvir za 30 eur kot plačujem po tvoji tarifi..
 5. berem razne oglase na teh tomos forumih..pa mi ni nič jasno...vsi iščejo mopede ,ki niso v registru.....z tem ko mopeda ni v registru imaš en kup stroškov in iskanja prič in letanja.. če je pa motor v registru , najdeš zadnjega lastnika in narediš prepis skoraj zastonj in takoj ....pa zakaj hudiča potem iskat motor,ki ga ni v registru?
 6. so rekli na tehničnem,da mora bit rdeč,ker tako piše v tastari prometni...ni blema bo pa rdeč...važno ,da je registriran..tank bom pa kasneje porihtal,se ne mudi več..ni najlepši,pa najgrši tud ne.. zame je čist ok..
 7. Če delov za atx ne dobiš več ali hočejo za njih njihovo težo v zlatu jih narediš sam... Pokrov verige je iz pločevine dosti bolj trpežen kot original iz plastike.
 8. Sem že popravil. Avtomat smerokazov je bil pokvarjen.
 9. Aha.. Ampak žarnice so bile že not, ko sem kupil nove. No bom upošteval tvoj nasvet in dal močnejše. Lp
 10. enega atx sem zdej povezal vso elektriko..hvala bogu..glede na vse spacane in nečitljive načrte sem se kar namatral,pa kako žarnico tud skuril...zdaj me pa zanima nekaj drugega,to bo bolj za mojstre električarje vprasanje al pa ne..vesel bom vsakega nasveta...namreč ko vklopim smerokaze mi zelo hitro utripajo..kaj bi bilo narobe?
 11. drago 67

  OBNOVA AON

  Dobro je videt.
 12. to sem včasih vse popravljlal .. ..razen hrošča..ne vem zakaj ,ampak hrošč mi ni bil nikol všeč..
 13. nekaj me zanima ,če kdo ve..a se da z temi laser izpuhi za bt sploh registrirat moped? danes sem se malo okvirno zanimal glede registracije atx-a ,pa sem že v štartu pri nas na lpp naletel na kup problemov,ni jim bila všeč prva luč od apn ,ker ni maske ,izpuh jih je zanimal,če ima vse papirje ,itd....
×
×
 • Create New...