Jump to content

Gašper K.

Uporabnik
 • Prispevkov

  15
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

 • Days Won

  1

Gašper K. last won the day on marec 1

Gašper K. had the most liked content!

Ugled v skupnosti

1 POVPREČNO

O Gašper K.

 • Rank
  Desetnik

Nedavni obiskovalci profila

262 profile views
 1. Zivijo Podložke so zamenjane z malimi,kar je šlo tudi meni na živce, za zajlo pa taka pač je in nemorem nič zato. Lp.
 2. Moped je doživel svoj konec obnove. Upam da vam je všeč.
 3. Pa sem ga začel sestavljati, to je zame najlepši del celotne obnove ko pred tabo nastaja rezultat več mesečnega dela LP. GAŠPER
 4. Moped je pobarvan z rdečo ter ročke ter zadnja luč z metalik sivo barvo. Sedaj čakam da se barva posuši ter ga nato sestavim v prelepe ga lepotca.
 5. Zmenjeno a imaš drugače kake dele za trojko al pa dvojko bi rabu kr neki delov ? lp
 6. Sem iz okolice Šmartna pri Litiji Drugače pa me pokliči na 040-538-994 pa se bova zmenila lp.
 7. Ja težko ker je težko v firmo prnest dele jsz prinesem z avtom službenem drugače ne gre, sem pa izdelal stroj za polirat in bom sam poliral tako da se lahko kaj zmeniva na zasebnem sporočilu lp. Gašper
 8. Kromiram pri podjetju Zrnec doo, ROMANA ZRNEC S.P, zaenkrat sem pri tej firmi že nekaj kromiral in sem zelo zadovoljen Poliram pa sam oz mi sodelavec na polirnem stroju ker delam v kovinski industriji kjer imamo oddelek poliranja lp. Gašper:)
 9. Takole pa poteka moja obnova Tomos-a 14 TLS. Za začetek se moped razstavil ter pregledal vse dele, kateri so bili v zelo dobrem stanju razen blokada za balanco katero se moral privariti na novo ker je stara padla stran. Nato sem razstavil motor in ga temeljito pregledal katere dele moram kupiti in rabil sem samo komplet tesnil,ležajev ter semeringov. Nato sem razstavil kolesa in špice pripravil na ponovno cinkanje, pesta pa so šla na poliranje. Ko sem dobil nove dele sem sestavil sam motor in ga preizkusil ter nato še spoliral do visokega sijaja. Vmes sem vse karoserijske dele poslal na peskanje. Ko sem dobil dele z peskanjem sem jih takoj pobarval z osnovno barvo ter jih pripravil na končno rdečo barvo. Toliko zaenkrat o obnovi, naslednji postopki še sledijo. lp.
 10. Vsi moji mopedi, ki sem jih kupil v 3 letih zbirateljstva. Vsi mopedi so opravili tehnični pregled in so mehansko brezhibni, razen Tomos T03P, kateri je v fazi generalne obnove.
 11. Zdravo Ali kdo tukaj prodaja CTX-a, res bi ga rbu za svojo zbirko. Naj bo v takšnem stanju da je za obnovo, mora pa agregat obvezno delati, pa naj bo če se da čim bolj kompleten. Če ga kdo prodaja naj me kontaktira na 040-538-994. lp. Gašper
 12. Gašper K.

  Tomos

  Ali kdo proda kakršen koli moped za obnovo? Če ga kdo ima naj me prosim kontaktira na 040-538-994 ali na gasperkomat@gmail.com . Hvala že vnaprej.
×
×
 • Create New...