Jump to content

TOMOSSavinjska

Uporabnik
 • Prispevkov

  24
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

 • Days Won

  2

TOMOSSavinjska last won the day on november 5 2020

TOMOSSavinjska had the most liked content!

Ugled v skupnosti

2 POVPREČNO

O TOMOSSavinjska

 • Rank
  Desetnik
 • Rojstni dan 17. 08. 2003

Nedavni obiskovalci profila

Blok z nedavni obiskovalci je onemogočen in ni prikazan drugim uporabnikom.

 1. Imam apn7 naprodaj. Crna. Krom dober. Napisite 068692652 ce vas zanima.
 2. Projekt hippy je prisel na vrsto. Prosim za slike vaših originalnih, obnovljenih ni vazno kakih hippyev. ISCEM: original sedež lako za preoblect karkoli. Iscem tudi original ogledala. Ce prodaja kdo kakresnkoli del od hiipya ga kupim. Hvala za pomoč!
 3. Ni res. Ponaredki so iz poliestra in niso vredni nic. Poznam Marjana Ebrla sma ze govorila o mojem motorju.
 4. Ne zelim kopije. Samo original. Kopija ni vredna 60€
 5. Pozdravljeni, dolgo sem iskal po forumih in spletu ogromno preklical in prosil naj prodajo pa sem koncno naletel na svojega. Apn4h letnik 1974. Ker bom motor cez zimo obnovil me zanima ce ima kdo original kovcke in dele ki manjkajo. Lepo bi prosil ce ima kdo kovcke,sedez(zelel bi original lahko je strgan ga bom obnovil). Glede barve. Pod tablico je videti original barva. Nevem ali so jih izdelovali v tej barvi. Ima kdo mogoce ral barve? Na mojem ni nikjer dobro ohranjena da bi po njej dal zmesati novo. Za kakrsnekoli info bi prosil. Hvala Se nekaj slik.
 6. Kupim stresne nosilce. Rabim jih za zastavo 101
 7. Bom uredil. Zdaj bom probal to ko sem zacel da bi vzgal. Iskre nima. Frtajler kapo sm spucal. Kaj se je lahko cinspula?
 8. Najlazje bom vedel ce zmerim kompresijo na valjih? Ce bo slaba je spustil blok. Drugace pa lahko samo dihtunga?
 9. Fantje slabe novice. V kiler nalil vodo voda tece iz auspuha. Mogoce voda zmrznila in je blok pocil. Ma kdo kaksno idejo?
 10. Evo. Zastava je doma. Oprana povrsno. Olje sem stocil ven filter sem odmontiral svecke tudi. Sam avto je odlicen karoserijsko. Jutri novi deli zmontiram nalijem benza malo olja skos odprtine za svecko pa bomo zaverglali. Jutri javim kako bo. Prilagam slike. Moram povedat da sem akumulator napolnil. Na avtu dela vse luci zmigavci sajbnbrisarji pumpica vitrexa gretje zadnje sipe vse. Super avto. Zavore delajo delno. Rocna tudi.
 11. Ta je bencinar. Mislim da mu bom dal osnovne tekocine novo olje nov benz pa bo upam zaverglal.
 12. Lep pozdrav, zanima me na kaj naj bom pazljiv pri nakupu zastave 101. Je od prvega lastnika prevozil je 45 000km zdaj pa priblizno 10 let stoji na suhem. Kako naj se lotim vziganja itd. Prvo sem mislil motor probat ce obrne dat v prestavo. potem olje akumulator itd. Imate kaksne nasvete. Prosim za kakrsnekoli informacije. Hvala
×
×
 • Create New...