Jump to content

klemen_

Uporabnik
 • Prispevkov

  50
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

 • Days Won

  6

klemen_ last won the day on marec 20 2017

klemen_ had the most liked content!

Ugled v skupnosti

1 POVPREČNO

O klemen_

 • Rank
  Uporabnik
 • Rojstni dan 24. 04. 1990

Nedavni obiskovalci profila

Blok z nedavni obiskovalci je onemogočen in ni prikazan drugim uporabnikom.

 1. klemen_

  Nakup 50ccm Vespe

  Hehe, ni problema. Na njihovo fb stran sem že objavil, da kupujem, pa ni bilo nobenega odziva. Tudi drugače je stran precej mrtva. Upam, da se bo tu našel kakšen fan, ki me bo usmeril iz kje naj jo privlečem. 😎 Verjetno bo treba uvoziti..
 2. klemen_

  Nakup 50ccm Vespe

  O katerem Vespa forumu je govora? Ker jest ne najdem nobenega, samo Vespa klub s FB stranjo.
 3. klemen_

  Nakup 50ccm Vespe

  Hvala. Kateri so aktivni forumi "vesparjev" pri nas?
 4. klemen_

  Nakup 50ccm Vespe

  Kaj je teh Vesp pri nas res tako malo? Tu gor ni nobenega lastnika?
 5. klemen_

  Nakup 50ccm Vespe

  Tale mi izgleda zanimiva, na kaj na bom pazljiv pri ogledu? Še kakšen komentar glede cene: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13187669
 6. klemen_

  Nakup 50ccm Vespe

  Nobenega lastnika Vespe tu gor?
 7. Pozdravljeni. Išče se 50ccm Vespa, PK 50 ali PX 50 (te naj bi bile bolj redke pri nas). Zanima me kje iskati, na kaj paziti pri nakupu, koliko bo treba odšteti za kolikor toliko ok primerek (mehanika še ni tak problem). Se mi jo splača poiskati npr. v Avstriji? Če pa kdo ve za kakšno pa kar pogumno. Hvala in lp.
 8. klemen_

  Vespa

  Pozdravljeni. Išče se 50ccm Vespa, PK 50 ali PX 50 (te naj bi bile bolj redke pri nas). Zanima me kje iskati, na kaj paziti pri nakupu, koliko bo treba odšteti za kolikor toliko ok primerek (mehanika še ni tak problem). Se mi jo splača poiskati npr. v Avstriji? Če pa kdo ve za kakšno pa kar pogumno. Hvala in lp.
 9. http://www.bolha.com/dodatna-oprema/oprema-za-motorna-kolesa/celade/odprte-celade/jet-celada-s-m-nova-1336018655.html
 10. klemen_

  Pony Express

  Tisto je 1ka na drugem mestu? Meni zgleda, da bi lahko bila tudi 4ka.
 11. klemen_

  Pony Express

  Pri meni je tukajle pod sedežem, za kater letnik gre?
 12. klemen_

  Pony Express

  Ravno sestavljam Bing 14, pa ne vem na katero stopnjo naj dam vetrnico (5), ker so možni 4 različni položaji za njo. Na kateri je bila v originalu?
 13. klemen_

  Pony Express

  Pozdravljeni, spet imam probleme s svojim Ponyjem. Pred dnevi pridem do motorja in me čaka luža bencina spodaj. Snamem stranski pokrov in vidim, da je pri vplinjaču losan pokrovček, ki drži zajlo za gas. Ok, ga zategnem, snamem zračni filter in odšraufam še spodnji del vplinjača (ne vem kako se mu reče, tista čaša z navojem), malo spucam s čopičem in sestavim nazaj. Sedaj je pa problem, da motor nima nikakršne moči. Vžge sicer veliko hitreje kot prej, moči pa nobene, če ročko obrnem na 3/4 motor kar zamori. Kje sem ga posral?
×
×
 • Create New...