Jump to content

Tadej

Začetnik
 • Prispevkov

  9
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

Ugled v skupnosti

0 POVPREČNO

O Tadej

 • Rank
  Desetnik

Nedavni obiskovalci profila

Blok z nedavni obiskovalci je onemogočen in ni prikazan drugim uporabnikom.

 1. Pozdrav, spletna stran Tomosa www.tomos.si je že en čas nedosegljiva. Zanima me če ima kdo kopijo ali pa kak drug spletni vir z podobnimi informacijami. Na spletni strani je bila kratka zgodovina Tomosa ipd. ampak najbolj zanimiv je bil seznam vseh motociklov z osnovnimi podatki in slikami posameznega modela.
 2. Zanima me če je že kdo kupoval s te strani: https://www.jmpbparts.com/ Ponudba delov za mopede je velika, cene so tudi večinoma nizke, oz. vsaj precej cenejše od naših. Iščem pa dele za motor puch e50 na pony express.
 3. Tadej

  Pony express

  Imaš mogoče več takšnih shem?
 4. Tadej

  Pony express

  Zanima me, kako je sestavljen zračni filter na ponyju? Sam imam posodo kot je na sliki, vendar brez cevi. Se na to cev še kaj namesti? Pa kako dolga je ta cev?
 5. Tadej

  Pony express

  Hvala za pomoč. Bom poiskal nove vzmeti, če ne pa bom pustil tako kot je, zaenkrat še ni prehudo. Je pa moj letnik 1976, vsaj tako piše v prometni.
 6. Tadej

  Pony express

  V spodnjem cilindu bi moralo biti olje? Pri meni je vse suho razen odprtina v beli plastiki, tam je bilo nekaj masti ali olja.
 7. Tadej

  Pony express

  Palica oz. Vijak bi moral skozi to belo gumico na trdo? Pri meni sploh ni trenja.
 8. Tadej

  Pony express

  Zanima me, če se da kako obnoviti zadnje amrtoizerje na ponyju? Moji so postali preveč mehki, novih pa ne bi rad kupoval.
×
×
 • Create New...