Jump to content
 • Registracija

Alojz

Uporabnik
 • Prispevkov

  51
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

 • Days Won

  4

Alojz last won the day on april 24 2019

Alojz had the most liked content!

Nedavni obiskovalci profila

Blok z nedavni obiskovalci je onemogočen in ni prikazan drugim uporabnikom.

Alojz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

7

Ugled v skupnosti

 1. Pozdravljeni, naj si za hip sposodim temo. Imam APN 4M v original barvi, ampak nima številk na okvirju.. tablica in blok so iste. Zanima me, če se bi vseeno dalo motor registrirati? Namreč nočem udarjati novih številk, ker je motor v res lepi barvi in ga bi po tem takem, moral komplet pobarvati. Hvala in lep pozdrav.
 2. No, vmes je še ob eno leto.. kaj naj rečem... Spet nas je vse skupaj minilo in smo zapravljali za druge, bolj pametne zadeve... Skratka.. motor je pobarvan, druge zadeve, pa so ostale več ali manj kot so bile... No, ker je dopolnil 50 let, bo pa to leto namenjeno njemu.
 3. Alojz

  Nudim: Peskanje

  Lahko, drugače, bom pa v kratkem imel na voljo mokro peskanje, prav za ta namen. Lp.
 4. Hvala za odgovor @cvt!
 5. Zanimivo, hvala za odgovor, morda je res to krivo bom preveril, sicer pa elektrika nekako dela, stikalo dela, kratke-dolge, park luč, pa kontaktna luč...je pa na mojem še nekakšen regulator, za baterijo, ki ga ne vidim v nobenih shemah in to me malo moti.
 6. Hvala za odgovor, to je za tf verzijo, nekaj mi ne gre pri mojem, ker je bil policijski in je malo drugače zvezano zgleda, problem imam, ker ne dobim iskre... In zgleda, da so tuljave fuč.
 7. Pozdravljeni, ali morda obstaja kakšna bolj podrobna električna shema za puch sg250? Lp.
 8. Najlepša hvala malnar!
 9. Zdravo, imam eno vprašanje glede filtra za zrak, kaj v originalu je bil siv odlitek ali pride barvan?
 10. Pozdravljeni! Po res res dolgem času me je spet zagrablo delat na tem motorju, če bo vse po sreči bo prihodnji teden pobarvan. Motor je več ali manj kompleten, pod dodatno opremo, je bil dolgi sedež ter pritljaznik, ki jih nebo več, ampak trikotni sedež ter kratek pritljaznik, saj meni za ta motor lepše paše... Motor sem kupil dobre 3 leta nazaj, ker sem si želel trobrzinca.. ko sem pa videl, koliko so nekateri deli dragi, me je pa vse skupaj minilo.. pospravil sem ga v škatle in je bilo to to... Umes sem še dokončal peskalnico in speskal okvir, deli so tudi več ali manj spolirani. Okvir in druge malenkosti sem povaril kamor je bilo za popravit. Dobil sem nov nerabljen sedež od dobrega prijatelja, ki sem ga umes tudi že obnovil.. dele bom dal še cinkat in kromirat in to bo zaenkrat to... Rezervar mi je v tem času malo zrijal pa sem rekel da ga bom z epoksijem zalil žal nisem dobil belega pigmenta in je zato prozoren. Opravičujem se za malo razmetan opis.. Lep pozdrav!
 11. Si dal sam kromirat v Avstrijo? Čep bi lahko, dal cinkat ali kromirat... ključavnico zrihtaj in zadnje amortizerje menjaj! Pa bo top!
 12. No potem pa še toliko bolje 😁👌
 13. Dopade se mi! Neboš sam poliral? Jaz se trudim priti do lepih rezultatov počasi 😄
×
×
 • Create New...