Jump to content

Alojz

Uporabnik
 • Prispevkov

  28
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

 • Days Won

  4

Alojz last won the day on april 24

Alojz had the most liked content!

Ugled v skupnosti

4 POVPREČNO

O Alojz

 • Rank
  Desetnik

Nedavni obiskovalci profila

Blok z nedavni obiskovalci je onemogočen in ni prikazan drugim uporabnikom.

 1. Alojz

  Tomosove barve

  V tvojem primeru bi raje naredil homologacijo na novo, kot pa pobarval komplet motor. Drugače rjava barva mislim, da je okoli Ral 8004 (Bakreno rjava) odtenki so si zelo različni, ampak rjava barva je rjav, nima veze ali je temno, ali je svetlo rjava. Na listu ti bo pisalo samo rjava.
 2. Če sem Primoža prav zastopil, hoče motor za restavrirat. Motorji imajo pa itak nabite cene...sploh ta na pedala, ker ga iščejo za narediti hippya iz njega.
 3. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14537005 Za 50€ več se mi zdi ta bolj primeren za "restavrirat"...sicer tisti blatnik ni problem dobiš novega in zavaris... Lp.
 4. Pozdravljeni, nudim peskanje v peskalni komori, (Dimenzije cca: 1300x900mm). Peska se lahko zelo na "fino" ali grobo, skratka po želji. V komoro gre komplet okvir apn 4 itd... Okolica Ajdovščine. Tel: 030 653 577 Lep pozdrav.
 5. Drago, saj vas razumem, ampak nikoli ne veš kakšni so ludje in kako te bo kakšen nategnu. V tem primeru sem jaz mislil. Dobro je, da poznaš kakšnega na amzs-ju, ki ti številke preveri in naredi povrh še kakšno uslugo pri homologaciji in regristraciji...kot sem pa omenil zakon se bo ponovno spremenil novembra in nevemo kaj bo. Lp.
 6. Zdravo, sem se še malo pozanimal in regristracija je res okoli 150-190€...Glede okvirjev, pa me niste razumeli hotel sem reči, da če prestavis okvir na drugi motor, potem motor ni original, ker je drugi okvir (Če se spustimo v detajle). In z vašo idejo o najdbi zadnjega lastnika je pa tako, jaz si ne upam poklicati lastnika, in mu reči da imam njegov motor, ker ti lahko reče (oz. zlaže), da je bil motor ukraden in ti reče, da ga pripelji nazaj... kaj boste pa potem naredili? Dandanes je pa itak tako, da so več vredni papirji če imaš 10 papirjev jih prodaš za 1000€.. V hecu napisano...Sem pa slišal, da se bo novembra spet spremenil zakon in nevem kaj bo... Lp.
 7. Zdravo, ko smo lih pri teh motorjih...za mojega iščem pritljaznik in pokrov števcev, ker je en vrtal za ključ in me jezi luknja na njem... Se komu kaj valja doma? Lp.
 8. V Ajdovščini je bila regristracija mopeda brez papirjev okol 150€...nevem no Drago, če lastnika ni, nimaš druge... Edino nov grst kupit pa zložit motor ven, to pa spet po eni strani ni original...
 9. Zato, ker lastnik ponavadi ni več živ. Pa saj s papirji ni taka reč? Narediš homologacijo, vzameš enega starejšega prijatelja ali sorodnika, plačaš vsega skupaj okoli 150€ pa je rešeno.
 10. Moped je končan! Že čaka novega lastnika, hvala vsem za pomoč. Lp.
 11. Ker mi je manjkal zadnji nosilec žarnice (Solzica), sem se jih spravil delat...če katerega zanima, se lahko kaj zmenimo. Je zelo podoben originalu, tak komplet vsebuje nosilec, žarnico in konektor za kabel. Namesto konektorja se lahko "zacini" direktno na nosilec žarnice. Lep pozdrav.
 12. Zdravo, na forum sem čisto malo pozabiu. Ker se motor prodaja, je bila lastnikova želja, da dam namesto pedal kurbel gor... pač sem ga ubogal... Potreboval bi še krmilo ker je to malo bolj slabše... še zadnjo luč pa par malenkosti popravim pa bo. Vem da ni najbolj original, ampak kaj čmo.
 13. Ni veliko, gre prepočasi priznam, nekatere dele je težko dobit, ker jih nisem dobil zdraven. Osovino sem doma postružil. Denarja je pa tudi malo 😅.
 14. Alojz

  Izdelava nalepk za tomos

  Katere potrebuješ, nekaj jih imam jaz?
 15. Počasi napredujem...
×
×
 • Create New...