Jump to content

Alojz

Uporabnik
 • Prispevkov

  44
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

 • Days Won

  4

Alojz last won the day on april 24 2019

Alojz had the most liked content!

Ugled v skupnosti

7 POVPREČNO

O Alojz

 • Rank
  Desetnik

Nedavni obiskovalci profila

Blok z nedavni obiskovalci je onemogočen in ni prikazan drugim uporabnikom.

 1. Najlepša hvala malnar!
 2. Noben ne ve točno?
 3. Zdravo, imam eno vprašanje glede filtra za zrak, kaj v originalu je bil siv odlitek ali pride barvan?
 4. Mi ni dalo mira...
 5. Pozdravljeni! Po res res dolgem času me je spet zagrablo delat na tem motorju, če bo vse po sreči bo prihodnji teden pobarvan. Motor je več ali manj kompleten, pod dodatno opremo, je bil dolgi sedež ter pritljaznik, ki jih nebo več, ampak trikotni sedež ter kratek pritljaznik, saj meni za ta motor lepše paše... Motor sem kupil dobre 3 leta nazaj, ker sem si želel trobrzinca.. ko sem pa videl, koliko so nekateri deli dragi, me je pa vse skupaj minilo.. pospravil sem ga v škatle in je bilo to to... Umes sem še dokončal peskalnico in speskal okvir, deli so tudi več ali manj spolirani. Okvir in druge malenkosti sem povaril kamor je bilo za popravit. Dobil sem nov nerabljen sedež od dobrega prijatelja, ki sem ga umes tudi že obnovil.. dele bom dal še cinkat in kromirat in to bo zaenkrat to... Rezervar mi je v tem času malo zrijal pa sem rekel da ga bom z epoksijem zalil žal nisem dobil belega pigmenta in je zato prozoren. Opravičujem se za malo razmetan opis.. Lep pozdrav!
 6. Si dal sam kromirat v Avstrijo? Čep bi lahko, dal cinkat ali kromirat... ključavnico zrihtaj in zadnje amortizerje menjaj! Pa bo top!
 7. Alojz

  Obnova Tomos APN 4

  No potem pa še toliko bolje 😁👌
 8. Alojz

  Obnova Tomos APN 4

  Dopade se mi! Neboš sam poliral? Jaz se trudim priti do lepih rezultatov počasi 😄
 9. Alojz

  Obnova Tomos APN 4

  Sem jih imel namen izdelat, ampak bi prišla cena 10e, dvomim, da bi kdo toliko plačal. Andrej Vičič v Postojni jih ima ampak nimajo roba.
 10. Hvala, sem še kar zadovoljen, kako je uspel, bolje zgleda v živo, za drugič se bom še bolj potrudil, zrihtati moram AOS-a, ko bo kaj bom objavil. Lp.
 11. Alojz

  K: stikalo (Laura)

  Res nima nobeden?
 12. Iščem tako stikalo če kdo ima, naj me pokliče: Tel:030 653 577 Lp.
 13. Potrebujem dobra obroča, da nista zvita ali obtolčena, dal jih bom na novo kromirat, zato krom ne igra velike vloge, zaželjene so tudi špice z nipli. Tel: 030 653 577
 14. Če imaš brusilnik si jih lahko komot doma izdelaš:
 15. Ja je veliko napak ni samo to, žau so se ohranile bolj približne informacije saj je tomos tudi malo bolj po svoje delal...ATX-i in BT-ji so se baje prvo prodajali na nizozemskem in izven "slovenije", zato je čisto možno da je vaš ATX pač 87 letnik.
×
×
 • Create New...