Jump to content

Alojz

Uporabnik
 • Prispevkov

  18
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

 • Days Won

  4

Alojz last won the day on april 24

Alojz had the most liked content!

Ugled v skupnosti

4 POVPREČNO

O Alojz

 • Rank
  Desetnik

Nedavni obiskovalci profila

Blok z nedavni obiskovalci je onemogočen in ni prikazan drugim uporabnikom.

 1. Ker mi je manjkal zadnji nosilec žarnice (Solzica), sem se jih spravil delat...če katerega zanima, se lahko kaj zmenimo. Je zelo podoben originalu, tak komplet vsebuje nosilec, žarnico in konektor za kabel. Namesto konektorja se lahko "zacini" direktno na nosilec žarnice. Lep pozdrav.
 2. Zdravo, na forum sem čisto malo pozabiu. Ker se motor prodaja, je bila lastnikova želja, da dam namesto pedal kurbel gor... pač sem ga ubogal... Potreboval bi še krmilo ker je to malo bolj slabše... še zadnjo luč pa par malenkosti popravim pa bo. Vem da ni najbolj original, ampak kaj čmo.
 3. Ni veliko, gre prepočasi priznam, nekatere dele je težko dobit, ker jih nisem dobil zdraven. Osovino sem doma postružil. Denarja je pa tudi malo 😅.
 4. Alojz

  Izdelava nalepk za tomos

  Katere potrebuješ, nekaj jih imam jaz?
 5. Počasi napredujem...
 6. Hvala Malnar, to sem potreboval! Bom ob priliki še enkrat pregledal pa javim. Medtem bom še pokrova ferod spoliral, in nekatere dele spravil cinkat. Lp!
 7. Hvala @malnar za opozorilo, bom preveril ko bo gor! Zdaj me prednje vilce nekaj zajebavajo, zložil sem jih po katalogu, ker jih nisem še nikoli razstavljal, ampak se ne vračajo lepo, kot da ni vzmeti v njih?! Lp.
 8. Dobil sem obroče! 😁
 9. Alojz

  Obnova Tomos APN 4

  Hvala Malnar, nekateri zamenjujejo pojem centriranje in balansiranje, zato se povprašal. lp.
 10. Alojz

  Obnova Tomos APN 4

  Če si lahko malo sposodim prispevek, kaj ta gospod tudi balansira gredi?
 11. Da malo posodobim, kolesa so šla na centriranje, agregat je zložen imel sem več problemov z njim, sem tudi narobe obrnil gred od pedal, sem čisto pozabil, pa še v 3 škatlah sem imel kose še od prejšnjega lastnika...nihajke so tudi v okvirju, ampak nimam slik. Vijake sem naredil sam so iz inoxa.
 12. Zdravo, kromirat nisem še dal, bo pa po vsej verjetnosti šlo v galmo.
 13. Še vedno na voljo...
 14. No, dobil sem še novo zadnje pesto, ki je bilo zelo lepo ohranjeno in ga spoliral. Drugi teden dobim preostale kose in začnem sestavljati, kolesa pa grejo na centriranje. Lp.
 15. No, pa da še jaz predstavim obnovo, ki že teče...Trenutno čakam še ostale dele, motor sem dobil v 3 škatlah in je moja prva 4-ka ki jo obnavljam s pedali. Trenutno imam samo te slike, ker so drugi deli že pobarvani in shranjeni v škatli. Lep pozdrav.
×
×
 • Create New...