Jump to content

Alojz

Uporabnik
 • Prispevkov

  39
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

 • Days Won

  4

Alojz last won the day on april 24 2019

Alojz had the most liked content!

Ugled v skupnosti

7 POVPREČNO

O Alojz

 • Rank
  Desetnik

Nedavni obiskovalci profila

Blok z nedavni obiskovalci je onemogočen in ni prikazan drugim uporabnikom.

 1. Si dal sam kromirat v Avstrijo? Čep bi lahko, dal cinkat ali kromirat... ključavnico zrihtaj in zadnje amortizerje menjaj! Pa bo top!
 2. Alojz

  Obnova Tomos APN 4

  No potem pa še toliko bolje 😁👌
 3. Alojz

  Obnova Tomos APN 4

  Dopade se mi! Neboš sam poliral? Jaz se trudim priti do lepih rezultatov počasi 😄
 4. Alojz

  Obnova Tomos APN 4

  Sem jih imel namen izdelat, ampak bi prišla cena 10e, dvomim, da bi kdo toliko plačal. Andrej Vičič v Postojni jih ima ampak nimajo roba.
 5. Hvala, sem še kar zadovoljen, kako je uspel, bolje zgleda v živo, za drugič se bom še bolj potrudil, zrihtati moram AOS-a, ko bo kaj bom objavil. Lp.
 6. Alojz

  K: stikalo (Laura)

  Res nima nobeden?
 7. Iščem tako stikalo če kdo ima, naj me pokliče: Tel:030 653 577 Lp.
 8. Potrebujem dobra obroča, da nista zvita ali obtolčena, dal jih bom na novo kromirat, zato krom ne igra velike vloge, zaželjene so tudi špice z nipli. Tel: 030 653 577
 9. Če imaš brusilnik si jih lahko komot doma izdelaš:
 10. Ja je veliko napak ni samo to, žau so se ohranile bolj približne informacije saj je tomos tudi malo bolj po svoje delal...ATX-i in BT-ji so se baje prvo prodajali na nizozemskem in izven "slovenije", zato je čisto možno da je vaš ATX pač 87 letnik.
 11. https://dvotaktol.com/tomos-arhiv-vozil Tukaj mislim da je original arhiv.
 12. Alojz

  Tomosove barve

  V tvojem primeru bi raje naredil homologacijo na novo, kot pa pobarval komplet motor. Drugače rjava barva mislim, da je okoli Ral 8004 (Bakreno rjava) odtenki so si zelo različni, ampak rjava barva je rjav, nima veze ali je temno, ali je svetlo rjava. Na listu ti bo pisalo samo rjava.
 13. Če sem Primoža prav zastopil, hoče motor za restavrirat. Motorji imajo pa itak nabite cene...sploh ta na pedala, ker ga iščejo za narediti hippya iz njega.
 14. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14537005 Za 50€ več se mi zdi ta bolj primeren za "restavrirat"...sicer tisti blatnik ni problem dobiš novega in zavaris... Lp.
 15. Pozdravljeni, nudim peskanje v peskalni komori, (Dimenzije cca: 1300x900mm). Peska se lahko zelo na "fino" ali grobo, skratka po želji. V komoro gre komplet okvir apn 4 itd... Okolica Ajdovščine. Tel: 030 653 577 Lep pozdrav.
×
×
 • Create New...