Jump to content
 • Registracija

Alojz

Uporabnik
 • Prispevkov

  53
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

 • Days Won

  5

Everything posted by Alojz

 1. No, končno sem uraden lastnik tegale motorja... Je policjiski model, zato me je elektrika malo zajebavala, ker je drugačna, ampak motor dela. Naj omenim še to, da je bil prejšnji lastnik moj nono in je motor po dolgem času nazaj doma.
 2. Hvala za odgovor, žal še nima papirjev.
 3. Pozdravljeni, naj si za hip sposodim temo. Imam APN 4M v original barvi, ampak nima številk na okvirju.. tablica in blok so iste. Zanima me, če se bi vseeno dalo motor registrirati? Namreč nočem udarjati novih številk, ker je motor v res lepi barvi in ga bi po tem takem, moral komplet pobarvati. Hvala in lep pozdrav.
 4. No, vmes je še ob eno leto.. kaj naj rečem... Spet nas je vse skupaj minilo in smo zapravljali za druge, bolj pametne zadeve... Skratka.. motor je pobarvan, druge zadeve, pa so ostale več ali manj kot so bile... No, ker je dopolnil 50 let, bo pa to leto namenjeno njemu.
 5. Alojz

  Nudim: Peskanje

  Lahko, drugače, bom pa v kratkem imel na voljo mokro peskanje, prav za ta namen. Lp.
 6. Hvala za odgovor @cvt!
 7. Zanimivo, hvala za odgovor, morda je res to krivo bom preveril, sicer pa elektrika nekako dela, stikalo dela, kratke-dolge, park luč, pa kontaktna luč...je pa na mojem še nekakšen regulator, za baterijo, ki ga ne vidim v nobenih shemah in to me malo moti.
 8. Hvala za odgovor, to je za tf verzijo, nekaj mi ne gre pri mojem, ker je bil policijski in je malo drugače zvezano zgleda, problem imam, ker ne dobim iskre... In zgleda, da so tuljave fuč.
 9. Pozdravljeni, ali morda obstaja kakšna bolj podrobna električna shema za puch sg250? Lp.
 10. Najlepša hvala malnar!
 11. Zdravo, imam eno vprašanje glede filtra za zrak, kaj v originalu je bil siv odlitek ali pride barvan?
 12. Pozdravljeni! Po res res dolgem času me je spet zagrablo delat na tem motorju, če bo vse po sreči bo prihodnji teden pobarvan. Motor je več ali manj kompleten, pod dodatno opremo, je bil dolgi sedež ter pritljaznik, ki jih nebo več, ampak trikotni sedež ter kratek pritljaznik, saj meni za ta motor lepše paše... Motor sem kupil dobre 3 leta nazaj, ker sem si želel trobrzinca.. ko sem pa videl, koliko so nekateri deli dragi, me je pa vse skupaj minilo.. pospravil sem ga v škatle in je bilo to to... Umes sem še dokončal peskalnico in speskal okvir, deli so tudi več ali manj spolirani. Okvir in druge malenkosti sem povaril kamor je bilo za popravit. Dobil sem nov nerabljen sedež od dobrega prijatelja, ki sem ga umes tudi že obnovil.. dele bom dal še cinkat in kromirat in to bo zaenkrat to... Rezervar mi je v tem času malo zrijal pa sem rekel da ga bom z epoksijem zalil žal nisem dobil belega pigmenta in je zato prozoren. Opravičujem se za malo razmetan opis.. Lep pozdrav!
 13. Si dal sam kromirat v Avstrijo? Čep bi lahko, dal cinkat ali kromirat... ključavnico zrihtaj in zadnje amortizerje menjaj! Pa bo top!
 14. No potem pa še toliko bolje 😁👌
 15. Dopade se mi! Neboš sam poliral? Jaz se trudim priti do lepih rezultatov počasi 😄
 16. Sem jih imel namen izdelat, ampak bi prišla cena 10e, dvomim, da bi kdo toliko plačal. Andrej Vičič v Postojni jih ima ampak nimajo roba.
 17. Hvala, sem še kar zadovoljen, kako je uspel, bolje zgleda v živo, za drugič se bom še bolj potrudil, zrihtati moram AOS-a, ko bo kaj bom objavil. Lp.
 18. Iščem tako stikalo če kdo ima, naj me pokliče: Tel:030 653 577 Lp.
 19. Potrebujem dobra obroča, da nista zvita ali obtolčena, dal jih bom na novo kromirat, zato krom ne igra velike vloge, zaželjene so tudi špice z nipli. Tel: 030 653 577
 20. Če imaš brusilnik si jih lahko komot doma izdelaš:
 21. Ja je veliko napak ni samo to, žau so se ohranile bolj približne informacije saj je tomos tudi malo bolj po svoje delal...ATX-i in BT-ji so se baje prvo prodajali na nizozemskem in izven "slovenije", zato je čisto možno da je vaš ATX pač 87 letnik.
 22. https://dvotaktol.com/tomos-arhiv-vozil Tukaj mislim da je original arhiv.
×
×
 • Create New...