Jump to content

timona

Uporabnik
 • Prispevkov

  80
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

Ugled v skupnosti

4 POVPREČNO

O timona

 • Rank
  Uporabnik
 • Rojstni dan 17. 06. 1971

Nedavni obiskovalci profila

Blok z nedavni obiskovalci je onemogočen in ni prikazan drugim uporabnikom.

 1. timona

  Puch 250 SG

  Poznam.. sem bil pri njemu, ampak nima.. kaj pa ima pa je tako kot si napisal.. drazje kot v zlatarni. Drugih delov žal nimam.. samo za puche.
 2. timona

  Puch 250 SG

  Pozdravljeni. Zanima me ce ima mogoce kdo kaj delov za puch 250 sg? Rabil bi desni stranski pokrov od akumulatorja, zadnji ščitnik za verigo, elektriko na motorju, klucavnico, zadnjo luč, vžigalne tuljave, ročko za sklopko, kurbl... Imam pa kar dosti drugih delov, tudi za puch 175, ce mogoce kdo kaj potrebuje. Hvala in lep pozdrav. Rudi
 3. Pozdravljeni.. Zanima me, če kdo pozna kakšen temperaturni kit. Restavriram motor in bi rad ispusne cevi zakital, pobrusil in pobarval.. Navadni avtomobilski kit se sigurno ne bi obnesel zaradi temperature.. Ne gre se za kolena. Ta so nova in kromiran. Gre se za zadnji del ispuha. Hvala za predloge in ideje Rudi
 4. timona

  Uvoz iz Hrvaške

  Pozdravljeni.. Da ne odpiram nove teme me zanima, če ima kdo iskušnje kako pripeljati starodobnika iz Hrvaške brez papirjev.. gre za motorno kolo..
 5. Pozdravljeni! Ali mogoče kdo ve, katerega leta so začeli izdelovati Tomos puche v Tomosu?? Imamo enega, ki bi nja bil letnik 1956 in bi naj bil tomos puch. Ali je to možno??Hvala in lp.
 6. prosim, če jo pošljete še meni na timona04@gmail.com hvala
 7. timona

  FIAT 1100 103 D letnik 1956

  V naši lasti 25 let, pred petimi leti komplet restavriran..
×
×
 • Create New...