Jump to content
 • Registracija

rookie

Uporabnik
 • Prispevkov

  272
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

 • Days Won

  3

rookie last won the day on november 30 2020

rookie had the most liked content!

O rookie

 • Rojstni dan 05. 01. 1964

Nedavni obiskovalci profila

Blok z nedavni obiskovalci je onemogočen in ni prikazan drugim uporabnikom.

rookie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Ugled v skupnosti

 1. Že prej smo vedeli, da nam ne bo najlepše. Na Rebernicah nas je pozdravila močna burja. Dež in veter sta preprečila pričakovane vožnje udeležencev. Nista pa preprečila druženja pod arkadami Novogoriške občinske stavbe. Fantje so pripravili odličen golaž, tako, da tudi lačni nismo bili. Vsekakor bomo naslednje leto zopet tam. Še nekaj fotk. http://www.tomosgp.com/dogodki/nova-gorica-2018
 2. Darko je urgiral in preveril pri ADEL-u. Cena ki je v redni prodaji 258,65€ je zmanjšana na 193€ kar znaša25%. Žal mi tega niso povedali. Torej: Opravičujem se trgovini ADEL in Darkotu za povzročeno sitnost. obenem pa Pohvala za hitro in efektivno posredovanje obeh strani. Pavle
 3. Vabljeni na srečanje in razstavo starodobnikov. Ob 10.30 Vožnja po ulicah Nove Gorice za vse starodobnike: 1 Krog Ob 11.00 Vožnja po ulicah za Stare-Klasične dirkalnike: 3 Krogi. Se vidimo in poklepetamo.
 4. Očitno, prva kritika na ADEL- Stegne. Ob nakupu obvolanskih stikal za Peugeot 206, niso hoteli nič slišati o kakem popustu. Seveda so obrazložili, da se obračuna popust le na starodobniške dele. Pač ni bilo druge, kot da plačam 193 € in z grenkim priokusom popravim svojega konjička.
 5. V soboto 21.4. se spet vidimo na letošnjem Adria Classic Tomos srečanju. Seveda pripeljemo naše udarne Tomose. Toplo bo in veseli bomo vsakega obiska.
 6. Leto izdelave 1969. Motor je v dobrem-originalnem stanju, delujoč. Vse ostale informacije na MBT: 031/32 76 75 Pavle
 7. Vsem članom in občasnim obiskovalcem Starodobnik-a : Zdravja, in miru, pravega izbora in ostrega očesa pa seveda vztrajnosti pri obnovi. Skratka Srečno v 2018
 8. Madonca, sem eno malo porihtal za ljubitelje starodobništva. iz 1976-e (predvidevam) Pozornost usmeri na dva valja ne stožca.
 9. Danes sem opravil nujno zlo- registracijo pri Avto Krka v Šiški. Gospodična na "okencu" je bila zelo prijazna (tako kot vse osebje s katerimi sem prišel v kontakt) in je brez pripomb obračunala popust.
 10. rookie

  Kartica Starodobnik

  Potrjujem sprejem majice in kartice.:cool: Pohvala avtorju. Kartica je res simpatična. lp Pavle
 11. rookie

  P1190275 nervoza pred startom

  hvala. imaš posnetek dirke na [url]http://www.youtube.com/watch?v=JFLBAMUmxFk&feature=youtu.be[/url]
 12. rookie

  P1190275 nervoza pred startom

  hvala. imaš posnetek dirke na [url]http://www.youtube.com/watch?v=JFLBAMUmxFk&feature=youtu.be[/url]
 13. rookie

  Tomos dm gp77

  Resda ni original-le dva sta bila. Tekmovalna replika.Ob predstavitvi je že posegla po zmagi.
×
×
 • Create New...