Jump to content

milko

Začetnik
 • Prispevkov

  3
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

Ugled v skupnosti

0 POVPREČNO

O milko

 • Rank
  Poddesetnik
 1. Nič ni bilo brušeno.. Peskal sem sam doma pred cca 10-timi leti... Zatem sem nanesel zaščito ...spravil v škatlo.. Zdaj sem pa odstranil zaščito pri sedeži pa ni nobenih števil.. Moped pred tem ni bil nikoli barvan..sem ga dobil v originalnem stanju.. Tako da ne vem kako bo z registracijo če nimam številk.. Zanima me če je možno da so številke kje drugje na okvirju.. Verjeto bo potrebno ponovno speskat celotno zadevo
 2. Pozdravljeni, Pred leti je bil pony express speskan ..nanos temeljne barve..špric kit...spakiran v škatlo.. Zdaj se pa je našel čas ter volja za zaključek obnove..ampak sem naletel na težavo.. Ko je bil okvir speskan ,..nanos temeljne...mopeda še ni bilo potrebno registrirat,.. Glede na to da je potrebno registrirat sem iskal serijsko št., na okvirju je ni tam pri sedežu... A je možno da je številka šasije tud kje drugje?? Šprickit je zapolnil vsako luknjico in sem ponovno vse speskal pri sedežu pa žal ni serijske..
 3. Pozdravljeni, Pred leti je bil pony express speskan ..nanos temeljne barve..špric kit...spakiran v škatlo.. Zdaj se pa je našel čas ter volja za zaključek obnove..ampak sem naletel na težavo.. Ko je bil okvir speskan ,..nanos temeljne...mopeda še ni bilo potrebno registrirat,.. Glede na to da je potrebno registrirat sem iskal serijsko št., na okvirju je ni tam pri sedežu... A je možno da je številka šasije tud kje drugje?? Šprickit je zapolnil vsako luknjico in sem ponovno vse speskal pri sedežu pa žal ni serijske..
×
×
 • Create New...