Jump to content
 • Registracija

Starie.inc

Uporabnik
 • Prispevkov

  973
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

Everything posted by Starie.inc

 1. Od julija do sedaj si verjetno že rešil, če se bo kdo nekoč spraševal o isti zadevi pa: grob del, kjer je vidno da je obrabljeno - to je obrnjeno proti sklopki. Na tej strani je podrsal podložko zobnik na sklopki.
 2. Jaz sem registriral Flexerja, 2007 letnik brez nalepke/ploščice s podatki, ker te pač v mojem času lastništva nima. So sicer opazili, niso pa pretirano komplicirali. Se je bolj zataknilo pri homologacijskem kartonu ki ga nisem imel. Tega mi je za plačilo 60 € izdal Tomos. Nalepke pa še vedno nimam. Če bo treba, jo bomo pa natisnili...
 3. Waw, res je lep! Pohvalno.
 4. Res je, hvala! Ko snameš magnet, odkriješ štiri vijake okrog plošče elektrike.
 5. Vi, ki imate že izkušnje s Colibrijevem motorjem: kako snameš matico in verižnik dol iz gredi? Na levi strani ovira fiksen del - ohišje motorja. Ne bi pa rad motorja razdiral, da bi gred z desne strani ven jemal. Deluje super, pa je brez veze odpirat.
 6. Starie.inc

  Pony express

  Prav perverzno je že tole!
 7. Starie.inc

  Pony express

  Hoho kako lepo se sveti. Če se spomnim koliko časa sem drgnil na roke, pa niti 1/4 ne tako lepo izgleda kot s tem peskanjem... Dobro tole. S čim pa zaščitiš aluminij, da ne bo oksidiralo čez čas?
 8. A ni bilo malo preveč soli na vlažni cesti za te starine?
 9. Starie.inc

  Pony express

  Meni se zdi neoriginalna samo zadnja luč, ki je od kolesa. Kar dober Pony je.
 10. Na prvi strani sem nekaj takega že začel. Podatki o lastniku pa se mi zdijo povsem nepomembni ali pa vsaj ne morejo predstavljati pogoja za vpis v seznam. Je pa verodostojno le po računih, zbereš nekaj letnikov in nato lahko dokaj točno ugibaš tudi za tiste brez papirja. Oz. statistika s foruma. Se je pa že ugotovilo, da so tudi številke na okvirju nelogične z datumom na računu.
 11. Starie.inc

  Zastava 101 (1973)

  Prevoženih 122.000 km, vseh 41 let registrirana.
 12. Tudi lepo je opisano na spletni strani, še nadaljevanje čakamo!
 13. Moraš pa pri nas naredit homologacijo pred registracijo. Mene bolj zanima, če se misliš z avtom pripeljat, kaj potem v hr vzameš preizkusne tablice in greš lahko z njimi čez mejo?
×
×
 • Create New...