Jump to content

b73

Uporabnik
 • Prispevkov

  14
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

Ugled v skupnosti

1 POVPREČNO

O b73

 • Rank
  Uporabnik

Nedavni obiskovalci profila

1 830 profile views
 1. b73

  Rog Touring

  Kolo je delno obnovljeno
 2. b73

  bing 12

  Pozdravljeni! Imam Colibria T12 na katerem bi zamenjal uplinjač sedaj je na njemu Beograd imam pa doma Bing 1/12/86 kakšna je razlika met tem in Bing 1/12/112 kateri je original na T12 razen tega da 112 ima na pokrovčku pumpico za napumpat gorivo v lonček 86 je pa nima. L.p.
 3. b73

  Rog Touring

  Pozdravljeni! Predstavljam vam Rogovo kolo Touring.Kolo je iz 80.-tih let prejšnega stoletja.
 4. b73

  NSU Maxi 175

  Lepo obnovljen motor,tudi lepa osnova za obnovo.Škoda ,da ga ne obnavljate v izgledu v kršnem je prišel iz tovane(samo moje oebno mnenje).Črn motor črni sedeži,črne ročke,bele gume na rezervovarju.Zadnji amortizerji vedno srebrno lakirani.Res lepo phvale!Od kod ste lahko na zasebno sporočilo?
 5. b73

  NSU Maxi 175

  Malner kje boš potem dobil gumijaste dele za tvoj motor če ne kupuješ pri Motzke-ju in podobnih,restavriraš pa motor v tovarnišo stanje z vsemi original deli (moj to je vklučno z vijaki).Kar pa se tiče motorjev v Srbiji vsaj, kar sem ji videl jaz so totalno nekompletni na njih so vsemogoči deli raznoraznih motorjev.V tem primeru pa je obnova da imaš motor v original stanju(kar je zame misel obnove)res velik finančni zalogaj.Čeprav je danes izredno malo ljudi ki sploh še vejo kaj je za določen tip motorja orginal in kaj ne,(razen Tomosa)ker je že vse nekaj predelano.
 6. b73

  NSU Maxi 175

  Malnar zanima me koliko motorjev si v Srbji videl v živo.
 7. Po treh letih dela sem restavriral Nsu Maxi v priponk je nekaj slik.
×
×
 • Create New...