Jump to content
 • Registracija

MAyriker

Začetnik
 • Prispevkov

  10
 • Pridružen

 • Zadnji obisk

MAyriker's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • One Month Later
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done
 • First Post Rare

Recent Badges

0

Ugled v skupnosti

 1. Pozdravljeni, Popravljam tomos Automatic A3. Kupil sem vse nove dele, cilinder bat, vse ležaje. Zanima me kako pravilno podložiti motorno gred (koliko podložk je treba dat na eno stran in na drugu in če se katera stran fiksno podloži ali ne). Na internetu sem probal najt kakšne so pravilne distance in nisem našel nič pametnega. Kupil sem tudi novo motorno gred ker je bila stara fuč. Cela gred je bila malo dražja kot samo ojnica pa sem vse kupil. Sornik je 10mm, bat pa 38mm. Lp. Juš.
 2. Zdravo, Škoda, da prej nisi napisal, ker zdaj mam že vse dele za avtomatika, ki ga imam. Lp. Juš.
 3. Pozdravljeni, Kupim vrtni traktor v voznem stanju ne rabi imet kosišča. Lahko je slabše vizualno ohranjen more pa vse delovat tako kot mora. Za traktora bi dal okrog 400 evrov. Lp. Juš.
 4. Pozdravljeni, Sem si že našel moped. Lp. Juš
 5. Pozdravljeni, Imam tomos automatica A3 starejši tip, ki ima še bing uplinjač. Rad bi zamenjal ta uplinjač za novejšega dellorto zanima me če je to možno. Če se kje dobi koleno za ta starejši tip cilindra, da gor paše dellorto ali je treba zamenjat cilinder za novejšega, če sploh paše novejši cilinder tu gor. Gor bi rad dal cilinder iz Tomos automatic A35. Lp. Juš.
 6. Zdravo, Iščem Tomos Atx-sa, v voznem stanju po razumljivi ceni. Lahko je tudi kaj za pošraufat. Lp. Juš.
 7. Zdravo, Zdaj že dlje časa iščem Tomos Atx-sa, ampak so vsi zelo dragi ali pa nimajo št. okvirja. Mogoče bi vedel ali pa mogoče poznaš koga, ki bi ga pridal za razumno ceno lahko je tudi kaj za pošraufat. Lp. Juš
 8. MAyriker

  Tomos ATX

  Zdravo, Zdaj že dlje časa iščem Tomos Atx-sa, ampak so vsi zelo dragi ali pa nimajo št. okvirja. Mogoče bi vedel ali pa mogoče poznaš koga, ki bi ga pridal za razumno ceno lahko je tudi kaj za pošraufat. Lp. Juš
 9. Pozdravljeni, Hvala za odgovor že dlje časa to raziskujem. LP. Juš.
 10. Pozdravljeni, Moj dedek ima Tomos colibri in mu na mašini piše Tomos Puch. Zanima me če je ta model kot je tvoj Tomos Colibri VS 50 L registrirat kot moped (50 km/h). Lep pozdrav. Juš.
×
×
 • Create New...