Jump to content
  • Registracija
cvt

Za kom sem vozil?

Recommended Posts

Na lep sončen dan, ko je bil v Šentjurju sejem starodobnikov, sem že zgodaj zjutraj obiskal prijatelja v Celju, kmalu za tem pa sem nadaljeval pot v Šentjur. Pri koncu naselja Teharje sem opazil zanimiv avto, ki se je kmalu za tem ustavil pri rdeči luči na semaforju. Ko sem se avtu približal in ustavil, sem prepoznal tudi veličastnega voznika. Tako sva eden za drugim vozila vse do sejma, kjer sem jaz parkiral sodobni avto, on pa je svojega starodobnika razstavil na prizorišču sejma.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Link to comment
Deli na drugih spletnih mestih

Sem se zmotil in 2x objavil. Pa saj tukaj ni aktivnih moderatorjev. In če si jezen na meneker sem povedal, da si copy/paste oldtimer poznavalec iz interneta, ni treba, da si šel na osebni nivo. Bova pač drugače komunicirala. Žal je Slo.premajhna za ilegalo. In ko boš s strahom šel na naslednjo old prireditev, ti jaz res nisem kriv, ampak si si sam kriv.

Link to comment
Deli na drugih spletnih mestih

Pa ne mi zdaj odgovarjat, da so to grožnje, ker niso. Mešaš hobi in osebne stvari, ker se spuščaš na osebni nivo. Enostavno ne razumeš, da je nekaj hobi, drugo pa so osebni podatki. A boš tudi ti odgovarjal, če mi bodo jutri ukradli avto, ker si jim sporočil osebne podatke? Samo zato boš tepen in ne zaradi osebnih stvari ali tvojih zamer. 

Lp do videnja

Link to comment
Deli na drugih spletnih mestih

Glede na navedeno si prevzel odškodninsko in kazensko odgovornost za primer morebitnega kaznivega dejanja, ki se bo zgodilo proti meni na katerikoli prireditvi s starodobniki, kjerkoli v Sloveniji.

Če bo na prireditvi nastala materialna škoda, kot naprimer poškodba na mojem vozilu, jaz pa bom tudi dokumentiral tvojo prisotnost na prireditvi, boš plačal globo in povrnil stroške popravila.

Če me boš na prireditvi fizično napadel, ti grozi 3 do 5 let zapora, če pa me bo napadel nekdo drug, v tem primeru pa, ker gre za organizirani kriminal grozi obema 15 let zapora.

Link to comment
Deli na drugih spletnih mestih

Hinavec se brani s pravom in se ne upa pogledat v oči. Kaj nisi rekel, da si želel študirat pravo.Tukaj imaš sedaj izjemno priložnost, da se igraš pravnika. Seveda ne vidiš krivice, ki si mi jo naredil, ampak rajši pišeš neke copy/paste pravniške izvlečke. Saj nos se zaceli, takšno pisanje pa trajno ostane nekje zapisano. Če bi jaz objavil tvoje osebne podatke, tvoje družine, naslov, kje in kdaj ste v službi, bi mogoče tvoja močvirska pamet tudi zaštekala, da je nekaj narobe? Samo nisem tako podel, pa čeprav imam bazo certifikatov s podatki. Je pa to zanimiva debata za IPRS. Samo še to, zakaj si me tako razjezil, če boš seveda hotel razumeti. Bivšemu ljubitelju oldtimerjev so sredi dneva pred leti tu blizu mene odpeljali dva oldtimerja zaradi takih pisarij. In vrednost je bila ocenjena na ceno novega vozila višjega razreda. Pa kaj ti pomaga ta vrednost, če to niso kasko, sploh pa proti kraji zavarovana vozila. Ta vozila je obnovil z svojimi rokami v 20tih letih. In potem je bilo dovolj malo preveč pametovanja na internetu in osebnih podatkov.In do zdaj ni bilo duha ne sluha o teh oldtimerjih. To priča, da so bili na delu profiji. V Celju imamo že itak na osnovi tablice ugotovljene osebne podatke pri teh naših dilerih. To sem doživel na lastne oči pred leti, ko sta se dva dilera pojavila pred vrati babice. Nikjer pa ni bil zapisan naslov..Zato me še bolj razkuri takšno pisanje, ko ne moreš najti drugega argumenta. In tisto tvoje pravne copy/paste pisarije si vtakni v rit, pa rajši malo bolj poglej naslednjič na prireditvi okoli sebe, da se ne boš spotaknil na lastni hudobiji. Pa da si ne boš pozabil spravit ta post in tudi ostale, da jih boš lahko čez leta lepil. Pa ne prosim več pisat v drugih temah, kako lahko okoli preneseš okoli zveze, certifikate in popuste, ker s tem samo škodiš resničnim ljubiteljem oldtimerjev. Rajši še naprej objavljal tvoje copy/paste prispevke in nasvete. Ti niso škodljivi za nas ljubitelje oldtimerjev.

Link to comment
Deli na drugih spletnih mestih

On 29. 10. 2021 at 14:03, je antasi napisal:

 Srebrn ki je tud večkratv sentjurhu ima pa velenjski grb.

Kolesarski kolega si ga lasti. Tisti na drugi sliki iz reporteže, ki čepi zraven rdečega.

Generalno obnovljen. Sem se peljal z njim na motosrečanje na Fakersee...pa v bolj trdem avtu še nisem sedel. Je pa seveda svojevrstna izkušnja.

 

 

Link to comment
Deli na drugih spletnih mestih

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Prilepil si že oblikovan tekst.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Vseeno prikaži kot povezavo?

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...