cvt Objavljeno oktober 28, 2021 Report Share Objavljeno oktober 28, 2021 Na lep sončen dan, ko je bil v Šentjurju sejem starodobnikov, sem že zgodaj zjutraj obiskal prijatelja v Celju, kmalu za tem pa sem nadaljeval pot v Šentjur. Pri koncu naselja Teharje sem opazil zanimiv avto, ki se je kmalu za tem ustavil pri rdeči luči na semaforju. Ko sem se avtu približal in ustavil, sem prepoznal tudi veličastnega voznika. Tako sva eden za drugim vozila vse do sejma, kjer sem jaz parkiral sodobni avto, on pa je svojega starodobnika razstavil na prizorišču sejma. Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
antasi Objavljeno oktober 28, 2021 Report Share Objavljeno oktober 28, 2021 Tale ima pa tak avto kot jaz. Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
cvt Objavljeno oktober 29, 2021 Author Report Share Objavljeno oktober 29, 2021 Odlično, prepoznal si se, tudi če se malo sprenevedaš. Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
antasi Objavljeno oktober 29, 2021 Report Share Objavljeno oktober 29, 2021 Slike so res neprepoznavne. Jaz imam tablico CE pk 638 in nisem siguren če je to moj avto. Ravno tule je bil tudi eden iz lj z identičnim avtom. Srebrn ki je tud večkratv sentjurhu ima pa velenjski grb. Jih je kr neki. Letos v šentjurju so bilitrije . Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
cvt Objavljeno oktober 30, 2021 Author Report Share Objavljeno oktober 30, 2021 Perčič ne laži o registrski označbi. Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
antasi Objavljeno oktober 30, 2021 Report Share Objavljeno oktober 30, 2021 Hvala ko mi delaš reklamo, ampak ni lepo, da objavljaš osebne podatke. Dobro veš, da je to kaznivo. Ker si rekel da ti nič ne morem preko sodišča, se bova pač pogovorila na štiri oči. Lep pozdrav do videnja 1 Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
antasi Objavljeno oktober 30, 2021 Report Share Objavljeno oktober 30, 2021 Sem se zmotil in 2x objavil. Pa saj tukaj ni aktivnih moderatorjev. In če si jezen na meneker sem povedal, da si copy/paste oldtimer poznavalec iz interneta, ni treba, da si šel na osebni nivo. Bova pač drugače komunicirala. Žal je Slo.premajhna za ilegalo. In ko boš s strahom šel na naslednjo old prireditev, ti jaz res nisem kriv, ampak si si sam kriv. 1 Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
antasi Objavljeno oktober 30, 2021 Report Share Objavljeno oktober 30, 2021 Pa ne mi zdaj odgovarjat, da so to grožnje, ker niso. Mešaš hobi in osebne stvari, ker se spuščaš na osebni nivo. Enostavno ne razumeš, da je nekaj hobi, drugo pa so osebni podatki. A boš tudi ti odgovarjal, če mi bodo jutri ukradli avto, ker si jim sporočil osebne podatke? Samo zato boš tepen in ne zaradi osebnih stvari ali tvojih zamer. Lp do videnja 1 Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
antasi Objavljeno oktober 30, 2021 Report Share Objavljeno oktober 30, 2021 Smo imeli ravno v celju tak primer kraje oldtimerjev pred leti, pa vem, da je tebi preveliko zadoščenje, da nekoga zajebeš, kot da bi pomislil na posledice. Sram te je lahko. 1 Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
cvt Objavljeno oktober 30, 2021 Author Report Share Objavljeno oktober 30, 2021 Glede na navedeno si prevzel odškodninsko in kazensko odgovornost za primer morebitnega kaznivega dejanja, ki se bo zgodilo proti meni na katerikoli prireditvi s starodobniki, kjerkoli v Sloveniji. Če bo na prireditvi nastala materialna škoda, kot naprimer poškodba na mojem vozilu, jaz pa bom tudi dokumentiral tvojo prisotnost na prireditvi, boš plačal globo in povrnil stroške popravila. Če me boš na prireditvi fizično napadel, ti grozi 3 do 5 let zapora, če pa me bo napadel nekdo drug, v tem primeru pa, ker gre za organizirani kriminal grozi obema 15 let zapora. Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
antasi Objavljeno oktober 30, 2021 Report Share Objavljeno oktober 30, 2021 Hinavec se brani s pravom in se ne upa pogledat v oči. Kaj nisi rekel, da si želel študirat pravo.Tukaj imaš sedaj izjemno priložnost, da se igraš pravnika. Seveda ne vidiš krivice, ki si mi jo naredil, ampak rajši pišeš neke copy/paste pravniške izvlečke. Saj nos se zaceli, takšno pisanje pa trajno ostane nekje zapisano. Če bi jaz objavil tvoje osebne podatke, tvoje družine, naslov, kje in kdaj ste v službi, bi mogoče tvoja močvirska pamet tudi zaštekala, da je nekaj narobe? Samo nisem tako podel, pa čeprav imam bazo certifikatov s podatki. Je pa to zanimiva debata za IPRS. Samo še to, zakaj si me tako razjezil, če boš seveda hotel razumeti. Bivšemu ljubitelju oldtimerjev so sredi dneva pred leti tu blizu mene odpeljali dva oldtimerja zaradi takih pisarij. In vrednost je bila ocenjena na ceno novega vozila višjega razreda. Pa kaj ti pomaga ta vrednost, če to niso kasko, sploh pa proti kraji zavarovana vozila. Ta vozila je obnovil z svojimi rokami v 20tih letih. In potem je bilo dovolj malo preveč pametovanja na internetu in osebnih podatkov.In do zdaj ni bilo duha ne sluha o teh oldtimerjih. To priča, da so bili na delu profiji. V Celju imamo že itak na osnovi tablice ugotovljene osebne podatke pri teh naših dilerih. To sem doživel na lastne oči pred leti, ko sta se dva dilera pojavila pred vrati babice. Nikjer pa ni bil zapisan naslov..Zato me še bolj razkuri takšno pisanje, ko ne moreš najti drugega argumenta. In tisto tvoje pravne copy/paste pisarije si vtakni v rit, pa rajši malo bolj poglej naslednjič na prireditvi okoli sebe, da se ne boš spotaknil na lastni hudobiji. Pa da si ne boš pozabil spravit ta post in tudi ostale, da jih boš lahko čez leta lepil. Pa ne prosim več pisat v drugih temah, kako lahko okoli preneseš okoli zveze, certifikate in popuste, ker s tem samo škodiš resničnim ljubiteljem oldtimerjev. Rajši še naprej objavljal tvoje copy/paste prispevke in nasvete. Ti niso škodljivi za nas ljubitelje oldtimerjev. 2 Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
Buschi Objavljeno januar 31 Report Share Objavljeno januar 31 On 29. 10. 2021 at 14:03, je antasi napisal: Srebrn ki je tud večkratv sentjurhu ima pa velenjski grb. Kolesarski kolega si ga lasti. Tisti na drugi sliki iz reporteže, ki čepi zraven rdečega. Generalno obnovljen. Sem se peljal z njim na motosrečanje na Fakersee...pa v bolj trdem avtu še nisem sedel. Je pa seveda svojevrstna izkušnja. Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
dule7 Objavljeno 4 ur nazaj Report Share Objavljeno 4 ur nazaj https://starsone.site/دولار-امريكي-الى-درهم-اماراتي/ https://advocatesnairobi.com/الدينار-المصري-مقابل-الدولار/ https://advocatesnairobi.com/قطع-غيار-فولكس-واجن/ https://advocatesnairobi.com/التجارة-مرآة-الإقتصاد-المغربي/ https://diamonds.tokyo/فكره-بمليون-جنيه-21/ Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...