Jump to content
  • Registracija
Guest Anonymous

tomos apn 7

Recommended Posts

vceraj sem privleku domov se1 apn4 letnik 81 -nima nic kroma,menda so apn7 samo letnik 82,to je isto leto izdelave prvih apn6(moj prvi moped).barve?meni so znane apn7 samo crne in modre barve.

Link to comment
Deli na drugih spletnih mestih

ja res je..bili so samo '86 ..po moje da so takrat kakšno skladišče pospravljali :D So pa poleg naštetih barv bili tudi navadne rdeče barve,modra in oranžnordeča so bile kovinske.Moj je bil moder,kupljen nov,s fotrom pa sva ga šla iskat na eno bencinsko pumpo na avtocesti med zagrebom in beogradom :)

Link to comment
Deli na drugih spletnih mestih

Guest gorazd10

tudi sam sem si "nakopal" eno sedmičko letnik 1986,ki pa je že v "obdelavi" , vendar pa bi rad zvedel koliko jih je bilo narejenih.Baje so v Tomosu pospravili skladišče in je nastalo par primerkov,vendar mi je uradno število še vedno uganka? Po nekih govoricah jih je baje 150.

Link to comment
Deli na drugih spletnih mestih

DS71...posedujes zabo? imam en zanimiv motor od MS-maserati,katerega je moja nora glava zelela spravit v dyano,pa se mi ne da. Drgac pa imate prav-apn7 so samo 2 letnika 85-86 in so sestavljene iz rezervnih delov iz skladisc(pisane dele so enotno pokromali in zlozili v apn7)-ceprav narejeni iz viska delov,so bile to talepse "stirke".lp

Link to comment
Deli na drugih spletnih mestih

ne ne..nč citroena.Samo inicialke ;) Res so bile sedmice eden zanimivivejših modelov štirke za pogledat-je pa bila takrat to prav gotovo variacija tomosa na zelo popularne predelane zadeve iz primorskih ulic

Link to comment
Deli na drugih spletnih mestih

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Prilepil si že oblikovan tekst.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Vseeno prikaži kot povezavo?

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
×
×
  • Create New...