Jump to content
  • Registracija

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

w115

Liniranje oz. črte na motorju

Recommended Posts

Ja tudi za to iz Gradca sem pobrskal naslov.

Zakaj ne zalepim črte zato ker želim, da je kot na originalu. Obnavljam motor iz poznih 30-ih in želim, da je porisano in ne zalepljeno.

Sem pa zasledil na enem izmed forumov g. Košar Roberta iz Veščice pri Razkrižju - ga kdo pozna mogoče?

andrejk - hvala za ponudbo zaenkrat bi najraje kje v bližini, da se lahko predmet odpelje tja, ker po pošti je to spet tako tako.

Lp, Mitja

Link to comment
Deli na drugih spletnih mestih

Se popolnoma strinjam s teboj Mitja,

sam sem dal pred 2 leti podobno zgodbo skozi, s tem da mi ni "znal-beri hotel " povedati nihče,kdo dela te črte,kljub očitnem da so imeli njegovi motorji sveže porisane črte.....

Preko svojega ličarja sem zvedel za telefon omenjene gospe iz Gradca,ki dela to še vedno po starem s čopiči. Če se boš odpravil k njej je dobro prej poklicati in se dogovoriti za termin. Jaz sem bil naročen še isti teden. Je pa en manjši problem, ker gospa govori samo nemško. Pa še en nasvet: Če ji boš odpeljal kose porisati ime s seboj kakšno originalno sliko,kako zgledajo ,debelina črt ..ipd in še če imaš obroče tudi za porisati morajo biti goli (sam sem ji odnesel že sestavljene-obroči-peste-napere in me je opozorila ,da raje vidi samo gole obroče. Postopek traja cca 2 uri in ti uredi še isti dan.

Upam , da ti je to kaj v pomoč.

p.s.

Cena se mi je pred cca 2 leti zdela precej zmerna s tem , da je to unikatno delo in me je prišlo za tank,obroče ,ketenkosten po 2 zlati črti 65€.

l.p. Gorazd

Link to comment
Deli na drugih spletnih mestih

Hvala za vse informacije Gorazd, nemščina ni noben problem, za porisat imam samo rezervoar, na vsaki strani dve črti (debela in tanjša), slika ni problem (hvala na opozorilu :D ), bi pa te edino prosil, če imaš kakšno kontaktno številko, ker tisto, ki sem jo našel jaz izgleda, da ni prava.

Lp, Mitja

Link to comment
Deli na drugih spletnih mestih

To je blizu Wildona.

Ja, je zelo solidna, moraš pa biti točen, ker ima zelo vse tempirano. jaz sem bil, kar kregan, ker sem zamudil 15 min.

Za mano so čakali že drugi! (bila pa je lansko leto na sejmu lova in ribištva v Radgoni in tam prezentirala-v hali kjer je imel SVAM, če si mogoče bil)

Lp

Link to comment
Deli na drugih spletnih mestih×
×
  • Create New...