triba Objavljeno april 13, 2014 Report Share Objavljeno april 13, 2014 Pozdravljeni. Naletel sem na kolo ITALA na sliki. Ali mi lahko pomagate pri določitvi starosti? a okvirju pod sedžmima številko 38933. Hvala. Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
kastro Objavljeno april 16, 2014 Report Share Objavljeno april 16, 2014 Po moje zgodnja 50-ta leta,najbrž še starejše.Ponavadi so nekatera italijanska kolesa imela letnico vtisnjeno na notranji del gonilke.Svetujem ti,da preveriš,če imaš kako cifro na gonilkah.Lp.KASTRO Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
triba Objavljeno april 25, 2014 Author Report Share Objavljeno april 25, 2014 Kastro hvala. Sedaj sem pripeljal bickl domov in ugotovil, da ni Itala temveč IRIDE. letnice izdelave ne najdem. Ima pa na zadnjem delu zadnjega blatnika ostanke bele barve pobarvane preko oiginalne črne. Vem, da so v italijanskih mestih med vojno barvali zadnje blatnike v belo zaradi vidljivosti ponoči, ko so bila prepovedana vsa svetila. Mogoče bom še kaj odkril na italjanskem spletu Pozdrav Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...