Darko Objavljeno oktober 20, 2015 Report Share Objavljeno oktober 20, 2015 V vseh ADEL trgovinah z avtodeli po Sloveniji imamo imetniki kartice Starodobnik na nadomestne dele, opremo ter pnevmatike 25% popust. Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
Darko Objavljeno oktober 30, 2015 Author Report Share Objavljeno oktober 30, 2015 Danes sem bil v trgovini Adel v Ljubljani (Stegne) in kupil 2x po 4 litre "vitreksa". Pokazal kartico in je prodajalec vedel za kaj se gre. Prilagam fotko računa z obračunanim popustom Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
Matjaz Objavljeno november 7, 2015 Report Share Objavljeno november 7, 2015 Včeraj sem prejel kartico katero sem danes preizkusil v ADELu v Grosuplju. Brez težav prejel popust. V dokaz prilagam račun Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
video.luka Objavljeno november 11, 2015 Report Share Objavljeno november 11, 2015 Adel Kamnik - rezrvni deli vse BP. LP Luka Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
Matjaz Objavljeno januar 15, 2016 Report Share Objavljeno januar 15, 2016 Ponovno sem z kartico prišel do popusta na kupljen akumulator. Obračunali so mi 10% popust. Sicer se ne sliši veliko toda pri 200€ kolikor je akumulator za mojega novodobnika, je popust, ki sem ga prejel že občuten. Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
rookie Objavljeno avgust 20, 2018 Report Share Objavljeno avgust 20, 2018 Očitno, prva kritika na ADEL- Stegne. Ob nakupu obvolanskih stikal za Peugeot 206, niso hoteli nič slišati o kakem popustu. Seveda so obrazložili, da se obračuna popust le na starodobniške dele. Pač ni bilo druge, kot da plačam 193 € in z grenkim priokusom popravim svojega konjička. Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
rookie Objavljeno avgust 23, 2018 Report Share Objavljeno avgust 23, 2018 (edited) Darko je urgiral in preveril pri ADEL-u. Cena ki je v redni prodaji 258,65€ je zmanjšana na 193€ kar znaša25%. Žal mi tega niso povedali. Torej: Opravičujem se trgovini ADEL in Darkotu za povzročeno sitnost. obenem pa Pohvala za hitro in efektivno posredovanje obeh strani. Pavle Popravek avgust 23, 2018 od rookie Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
TadejVW Objavljeno marec 16 Report Share Objavljeno marec 16 poskusi še tukaj: najboljši akumulatorji Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...