Buschi 12 Prijavi prispevek Objavljeno februar 18, 2017 (edited) Sem kaj spregledal ali ni možno urejati svojega prispevka ? Razen nekaj prvih minut? Popravek februar 18, 2017 od Buschi Citiraj Deli ta prispevek Povezava do prispevka Deli na drugih spletnih mestih
Darko 33 Prijavi prispevek Objavljeno februar 18, 2017 Ja @Buschi, trenutno je nastavljeno na 5 minut. Super, da si načel temo. Nastavi se lahko koliko časa po objavi prispevka je še možno urejanje. Predlogi na plano kako naj se nastaviti zakasnitev urejanja? Citiraj Deli ta prispevek Povezava do prispevka Deli na drugih spletnih mestih
Buschi 12 Prijavi prispevek Objavljeno februar 18, 2017 Hm, na ostalih forumih, kjer sem prijavljen je čas neomejen... Citiraj Deli ta prispevek Povezava do prispevka Deli na drugih spletnih mestih
zelenasolata 3 Prijavi prispevek Objavljeno februar 19, 2017 Jaz imam problem z nalaganjem slik. Uploadam slike, nakar me sistem opozori da še lahko naložim 6 dodatnih slik. Ne vem v čem je fora. Citiraj Deli ta prispevek Povezava do prispevka Deli na drugih spletnih mestih
Darko 33 Prijavi prispevek Objavljeno februar 19, 2017 @zelenasolata, a to je težava z nalaganjem slik na forumu ali garaži? Citiraj Deli ta prispevek Povezava do prispevka Deli na drugih spletnih mestih
zelenasolata 3 Prijavi prispevek Objavljeno februar 19, 2017 V garaži. Na forumu deluje tako kot mora. 1 Citiraj Deli ta prispevek Povezava do prispevka Deli na drugih spletnih mestih
bbf 10 Prijavi prispevek Objavljeno november 7, 2017 A še komu desno raztegne prispevke čez devet gora in voda? Vse je v eni vrstici, treba z drsnikom spodaj prebirat, gumb za oddajo objave nekje daleč pri četrti gori.. Citiraj Deli ta prispevek Povezava do prispevka Deli na drugih spletnih mestih
Darko 33 Prijavi prispevek Objavljeno november 8, 2017 @bbf, te lahko prosim za info kateri brskalnik uporabljaš. In še če lahko prilepiš print screen napake izgleda? Hvala in lp, Darko Citiraj Deli ta prispevek Povezava do prispevka Deli na drugih spletnih mestih
bbf 10 Prijavi prispevek Objavljeno november 9, 2017 Internet explorer 11.0.9600.18738 Citiraj Deli ta prispevek Povezava do prispevka Deli na drugih spletnih mestih
bbf 10 Prijavi prispevek Objavljeno november 9, 2017 In ko dodajaš priponko, naprimer sliko, to raztegne čez vso to prazno polje. Naprimer takole, kot na sliki 3.jpg. V tem primeru sem priložil eno .png ikonco velikosti 10x10 pixlov. Bolj ne morem odzumat, ker mi požre vso memorijo. Citiraj Deli ta prispevek Povezava do prispevka Deli na drugih spletnih mestih
Darko 33 Prijavi prispevek Objavljeno november 12, 2017 @bbf, hvala za primere. Dejansko v IE nekaj zamika. Bomo uredili, sporočim. Citiraj Deli ta prispevek Povezava do prispevka Deli na drugih spletnih mestih
Darko 33 Prijavi prispevek Objavljeno november 15, 2017 Napaka je bila pri html kodi za IE. Po odpravi in sedaj po nekaj dnevnem testiranju na več različnih računalnikih, napake ni več zaznati. @bbf, a lahko prosim preveriš še pri sebi? Citiraj Deli ta prispevek Povezava do prispevka Deli na drugih spletnih mestih
bbf 10 Prijavi prispevek Objavljeno november 15, 2017 Pri meni še kar razteguje. Tudi priponke. Citiraj Deli ta prispevek Povezava do prispevka Deli na drugih spletnih mestih
Darko 33 Prijavi prispevek Objavljeno november 15, 2017 @bbf, prosim poiskusi z osvežitvijo strani oz. ctrl + F5 Citiraj Deli ta prispevek Povezava do prispevka Deli na drugih spletnih mestih
bbf 10 Prijavi prispevek Objavljeno november 15, 2017 Ne pomaga. Brisal history, cache, naredil logout/login, probal v InPrivate browsin načinu: vedno raztegnjeno. Citiraj Deli ta prispevek Povezava do prispevka Deli na drugih spletnih mestih
butec 18 Prijavi prispevek Objavljeno november 16, 2017 Živjo, tudi meni se je to dogajalo ( amo na službenem računalniku, doma ne). Če zožam stran, tako, da ni čez cel ekran, pa se mi prikaže gumbek za "oddaj sporočilo". Lp Citiraj Deli ta prispevek Povezava do prispevka Deli na drugih spletnih mestih
bbf 10 Prijavi prispevek Objavljeno november 20, 2017 Pa res! Če zožam, je vse ok. Tri slike sem še prilepil: ok.png je zadnja širina, ko je še vse ok; not_ok.png je prva širina, ko je že text v sporočilih podaljšan; pic_not_ok.png pa prva širina, ko tudi slike, ki jih prilagaš, poveča. Citiraj Deli ta prispevek Povezava do prispevka Deli na drugih spletnih mestih
rado7rado 0 Prijavi prispevek Objavljeno maj 16, 2018 Da ne odpiram nove teme bom vprašal kar tukaj.Kako se lahko prenese datoteke iz "knjižnice"?Hvala.lp Citiraj Deli ta prispevek Povezava do prispevka Deli na drugih spletnih mestih
Dejan_G 4 Prijavi prispevek Objavljeno december 24, 2020 Da ne načenjam naprej... Zapustil nas je tudi kolega, motorist Rado Kolman. Novica je objavljena v reviji classic SVAMZS. Dejan Citiraj Deli ta prispevek Povezava do prispevka Deli na drugih spletnih mestih