Jump to content
  • Registracija
Darko

Zapustil so nas :(

Recommended Posts

Sožalje družini in vsem, kateri so mu bili blizu. 

Zapustil nas je strasten ljubitelj oldtimerjev in velik poznavalec Tomosov, Puchov, Rogov itd.

Na srečanjih in sejmih bomo pogrešali njegovo prisotnost, njegovo dobro voljo in poznavanje starih mopedov. Kolikokrat je pomagal ljubiteljem z nasveti in drugo pomočjo. S svojo trgovsko žilico je vedno vedel, koliko je nek del ali motor vreden.

Pogrešali te bomo.

 

Link to comment
Deli na drugih spletnih mestih

Dragi Božo,

ko mi je bilo zelo težko, so mi tudi tvoje besede vlile dodatno moč in upanje k ozdravitvi. Zelo sva se zbližala in žal mi je, da si nas zapustil. Prepričan pa sem, da se bova nekje zopet srečala. Nerad priznam, tokrat si me prehitel. 

Iskreno sožalje družini in vsem, ki so te imeli radi.

  • Like 1
  • Všeč mi je 1
Link to comment
Deli na drugih spletnih mestih

Božo,zbogom v naslednjem času in večnih motoriščih...šele danes sem izvedel za to od prijatelja😥.Sem moral tu preveriti,če je res.Poznala sva se,parkrat sodelovala in kako dobro debato urezala.Bil je načelen človek in z ljubeznijo se je posvečal naši pretekli tehnologiji,ki osvaja vedno bolj nostalgike in zbiralce več različnih generacij.

BOŽO...POČIVAJ V MIRU......PRIJATELJ MARKO-KASTRO🥂

Link to comment
Deli na drugih spletnih mestih

Božo,

danes je dan, ko so mi misli nehote ušle k tebi. Vidiš, to je nesmrtnost. Čeprav te več ni na srečanjih, čeprav ne pišeš več komentarjev in ne prodajaš več tomosovih "jajčk" si še vedno naš in v naših srcih. Srečno vozi kjer koli že si, ko se srečava greva na borovničke.

 

neimenovano.png

  • Like 1
  • Všeč mi je 2
Link to comment
Deli na drugih spletnih mestih

Velikani nikoli ne umrejo in živijo večno. Tudi ti Malnar boš ostal med nami, kot pomemben član foruma, odličen strokovnjak za Tomose in še kaj! Spoznala sva se naključno, ne vedoč, da sva oba člana Starodobnika. Od takrat dalje sva se pogosto družila, hvaležen sem ti za nasvete, ideje, dobro voljo.

Takrat ko je forum izgubil Motorčkega je izgubil veliko, tvoj odhod bo pustil ogromno praznino, ki jo ne bo mogoče zapolniti. Forum ne bo več tak, kot je bil. Žal!

Generacijo moja - Vesel sem, da sem te lahko spoznal. Prepričan sem, da se nekje tam gori vozi Motorčki in te pričakuje. Nekoč se ponovno srečamo!!!!!!

Sožalje domačim in vsem, ki ste ga imeli radi!

  • Hvala 1
  • Všeč mi je 2
Link to comment
Deli na drugih spletnih mestih

image.png.48a9bca0ccf6abfc08d8c7cd2db9592b.png

Dve svečki za dva prijatelja. 

Motorčki in Malnar - čeprav na forumu ni vajinih novih komentarjev, se z veseljem spomnim nepozabnih dogodkov, ki so zaznamovali naše obdobje. Bilo je smeha, pregovarjanja, negodovanja, kritičnih komentarjev, predvsem pa veliko "tovarištva" in medsebojne pomoči. Vajino poznavanje starodobnikov, še posebej Tomosov je neprecenljivo za ljubitelje teh zverinic. Še danes so vajini zapisani nasveti dobrodošli. Hvala obema!

 

 

Link to comment
Deli na drugih spletnih mestih

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Prilepil si že oblikovan tekst.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Vseeno prikaži kot povezavo?

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...