Darko Objavljeno april 28, 2018 Report Share Objavljeno april 28, 2018 Trenutno ne najdem besede. Zapustil nas je Božo alias @motorcki. Počivaj v miru. Iskreno sožalje družini. Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
motorcki Objavljeno april 28, 2018 Report Share Objavljeno april 28, 2018 V SPOMIN NEKDO ME SPREMLJA, KO ZORA ZARANA NAZNANI NOV DAN. NEKDO, KI GA NI PA VENDAR V SRCU MOJEM ZA VEDNO ŽIVI! NAŠ NAJDRAŽJI ATI IN MOŽ! ČISTO PREKMALU SI NAS ZAPUSTIL! VEDNO BOMO S TABO! TVOJA DRUŽINA 1 Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
medvedr Objavljeno april 29, 2018 Report Share Objavljeno april 29, 2018 počivaj v miru Božo 1 1 Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
antasi Objavljeno april 29, 2018 Report Share Objavljeno april 29, 2018 Sožalje družini in vsem, kateri so mu bili blizu. Zapustil nas je strasten ljubitelj oldtimerjev in velik poznavalec Tomosov, Puchov, Rogov itd. Na srečanjih in sejmih bomo pogrešali njegovo prisotnost, njegovo dobro voljo in poznavanje starih mopedov. Kolikokrat je pomagal ljubiteljem z nasveti in drugo pomočjo. S svojo trgovsko žilico je vedno vedel, koliko je nek del ali motor vreden. Pogrešali te bomo. 1 Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
malnar Objavljeno april 29, 2018 Report Share Objavljeno april 29, 2018 Dragi Prijatelj Božo. Vem, kam si šel in vem, da se bova nekoč zopet družila. Najin planiran obisk pri Zmagu v Podcerkvi bom pa sam opravil! Globoko sožalje pa izrekam tvoji družini, ki si jo tako neizmerno ljubil. 1 1 1 Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
butec Objavljeno april 29, 2018 Report Share Objavljeno april 29, 2018 Dragi Božo, ko mi je bilo zelo težko, so mi tudi tvoje besede vlile dodatno moč in upanje k ozdravitvi. Zelo sva se zbližala in žal mi je, da si nas zapustil. Prepričan pa sem, da se bova nekje zopet srečala. Nerad priznam, tokrat si me prehitel. Iskreno sožalje družini in vsem, ki so te imeli radi. 1 1 Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
retep Objavljeno april 29, 2018 Report Share Objavljeno april 29, 2018 Motorčki adijo,se srečamo enkrat ! 1 1 Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
Darko Objavljeno maj 5, 2018 Author Report Share Objavljeno maj 5, 2018 Božo, formalno smo se danes poslovili, a pozabili te ne bomo... Upam, da se boš tam gori uspel voziti z @motorcki🛵 https://www.youtube.com/watch?v=LdS_znUqAIU 2 Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
kastro Objavljeno september 18, 2018 Report Share Objavljeno september 18, 2018 Božo,zbogom v naslednjem času in večnih motoriščih...šele danes sem izvedel za to od prijatelja😥.Sem moral tu preveriti,če je res.Poznala sva se,parkrat sodelovala in kako dobro debato urezala.Bil je načelen človek in z ljubeznijo se je posvečal naši pretekli tehnologiji,ki osvaja vedno bolj nostalgike in zbiralce več različnih generacij. BOŽO...POČIVAJ V MIRU......PRIJATELJ MARKO-KASTRO🥂 1 Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
butec Objavljeno november 1, 2018 Report Share Objavljeno november 1, 2018 Božo, danes je dan, ko so mi misli nehote ušle k tebi. Vidiš, to je nesmrtnost. Čeprav te več ni na srečanjih, čeprav ne pišeš več komentarjev in ne prodajaš več tomosovih "jajčk" si še vedno naš in v naših srcih. Srečno vozi kjer koli že si, ko se srečava greva na borovničke. 1 2 Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
Darko Objavljeno april 28, 2019 Author Report Share Objavljeno april 28, 2019 Božo, že eno leto te ni med nami. Pogrešamo te 😥 Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
malnar Objavljeno april 28, 2019 Report Share Objavljeno april 28, 2019 6 ur nazaj, je Darko napisal: Božo, že eno leto te ni med nami. Pogrešamo te 😥 🤤Da dragi Božo. Tudi jaz te pogrešam! Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
fico77 Objavljeno oktober 12, 2021 Report Share Objavljeno oktober 12, 2021 Baje, da nas je zapustil Malnar. ALi kdo ve o tem kaj Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
Darko Objavljeno oktober 12, 2021 Author Report Share Objavljeno oktober 12, 2021 6 ur nazaj, je fico77 napisal: Baje, da nas je zapustil Malnar. ALi kdo ve o tem kaj Ja žal je res temu tako Kot pravi njegov brat @črt, naj bi zaradi posledic Covida. Sožalje njegovi družini in prijatejem. Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
cvt Objavljeno oktober 12, 2021 Report Share Objavljeno oktober 12, 2021 Iskreno sožalje tudi z moje strani. Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
kastro Objavljeno oktober 12, 2021 Report Share Objavljeno oktober 12, 2021 Janez je umrl??Ouu....s tem sva bila dobra prjatla😪Žal mi ga je..vedno je priskočil v pomoč glede Tomosov.Fajn možakar.Sožalje žalujočim! Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
butec Objavljeno oktober 12, 2021 Report Share Objavljeno oktober 12, 2021 Velikani nikoli ne umrejo in živijo večno. Tudi ti Malnar boš ostal med nami, kot pomemben član foruma, odličen strokovnjak za Tomose in še kaj! Spoznala sva se naključno, ne vedoč, da sva oba člana Starodobnika. Od takrat dalje sva se pogosto družila, hvaležen sem ti za nasvete, ideje, dobro voljo. Takrat ko je forum izgubil Motorčkega je izgubil veliko, tvoj odhod bo pustil ogromno praznino, ki jo ne bo mogoče zapolniti. Forum ne bo več tak, kot je bil. Žal! Generacijo moja - Vesel sem, da sem te lahko spoznal. Prepričan sem, da se nekje tam gori vozi Motorčki in te pričakuje. Nekoč se ponovno srečamo!!!!!! Sožalje domačim in vsem, ki ste ga imeli radi! 1 2 Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
fico77 Objavljeno oktober 13, 2021 Report Share Objavljeno oktober 13, 2021 21 ur nazaj, je Darko napisal: Ja žal je res temu tako Kot pravi njegov brat @črt, naj bi zaradi posledic Covida. Sožalje njegovi družini in prijatejem. Jaz sem se z njim slišal pred cca 4 meseci in mi je rekel, da ga je bila kap. Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
drago 67 Objavljeno oktober 15, 2021 Report Share Objavljeno oktober 15, 2021 ne morem verjet ,da ga ni več med nami...midva sva se nazadnje slišala pred pol leta ...bil je fajn dečko,vedno pripravljen pomagat ...pogrešal ga bom...😪 Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...
butec Objavljeno november 1, 2021 Report Share Objavljeno november 1, 2021 Dve svečki za dva prijatelja. Motorčki in Malnar - čeprav na forumu ni vajinih novih komentarjev, se z veseljem spomnim nepozabnih dogodkov, ki so zaznamovali naše obdobje. Bilo je smeha, pregovarjanja, negodovanja, kritičnih komentarjev, predvsem pa veliko "tovarištva" in medsebojne pomoči. Vajino poznavanje starodobnikov, še posebej Tomosov je neprecenljivo za ljubitelje teh zverinic. Še danes so vajini zapisani nasveti dobrodošli. Hvala obema! 1 Citiraj Link to comment Deli na drugih spletnih mestih More sharing options...